vrijdag 6 mei 2016

Barbecue grandhall

Profiteer van de beste deal! Grootste assortiment van Europa. Alle barbecues uit voorraad leverbaar. Specialistisch advies nodig? Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Take a look between our barbecues and accessories! Neem een kijkje tussen onze barbecues en accessoires! Je kunt ook langskomen in onze showroom in Naarden. Indien u meer informatie wilt over barbecues , dan is deze barbecue informatie site een goed uitgangspunt.


De buitenkeukens zijn van hoogwaardige kwaliteit en van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn vele buitenkeukens voorzien van een zijbrander of een warmhoudrek. Vandaag bestel morgen al bbq’en!

We listen carefully to our customers and always try to lift our barbecues to a higher level. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel Barbecues bij fonQ. Kies uit 3producten vanaf € 210. Meer geluksmomentjes buiten!


Een fijne grillplaat van goed formaat en een deksel voor het langzaam garen van vlees. De barbecue heeft alles wat je nodig hebt tijdens een zomer vol zon. Is goede staat, moet alleen schoongemaakt worden. Hierdoor blijft u jaar in jaar uit van uw. RVS is een kwalitatief hoogwaardig materiaal dat zich uitstekend leent voor buitenkeukens.


Het is makkelijk schoon te maken, gaat jarenlang mee en geeft een moderne touch aan het terras. Bij de keuze voor een BBQ is het goed van tevoren te bedenken hoeveel werkruimte je nodig hebt en voor hoeveel mensen je ongeveer eten wilt maken op de barbecue. GrandHall premium 3barbecue. Zowel het grillrooster als de meegeleverde bakplaat zijn vervaardigd uit gietijzer, wat er samen met de twee halogeen buiselementen van 7Watt voor zorgt dat het kookoppervlak gelijkmatig wordt verwarmd. De BBQ is uitgerust met een aantal handige opties waardoor u nog meer plezier haalt uit het barbecueën.


Sta in onze barbecue showroom versteld van de.

De Maxim GTI Built-In beschikt over branders, een infraroodbrander, sear burner en thermometer in het deksel. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De deuren en de kap van de barbecue zijn van roestvrijstaal, wat betekent dat deze onderdelen duurzaam zijn en dat het enige vorm van roestvorming voorkomt.


Wij beschikken over een ruim assortiment vol met deze prachtige barbecues van hoge kwaliteit. Stekker in het stopcontact en je kan direct de lekkerste gerechten bereiden op het gietijzeren grillrooster of bakplaat. Een compact tafelmodel met uitstekende grillresultaten! Voor 23:bestel morgen in.


Enkele handige tools aan deze barbecue : de zijbrander waar u op kan koken, de gereedschaphouders, een makkelijk schoon te houden vetopvangbakje en de temperatuurmeter. Deze is voorzien van een traditionele gasbrander-systeem en is uitgerust met grill roosters en bakplaat. De zijbrander kan worden gebruikt voor het koken van bijvoorbeeld verschillende pastas of lekkere garnalen.


De Xenon gasbarbecue heeft een mooi roestvrijstaal desgin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.