vrijdag 27 mei 2016

Ks brievenbus

Ks brievenbus

KS brievenbus op Vergelijk. Haal vandaag nog die brievenbussen in huis. Bestel KS Brievenbussen bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 1300. Groot assortiment Brievenbussen.


Ks brievenbus

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Staande brievenbussen op een poot, in een frame, vrijstaand of voor aan de muur, de wandbrievenbussen. Een ruime keuze aan brievenbussen en bijna alles direct uit voorraad leverbaar. Prachtige staande brievenbus , vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating.


Deze brievenbus is 43cm hoog, 37cm breed en 16cm diep. Een echt KS kwaliteitsproduct! Het statige design van de bekende kolombrievenbus maakt dat deze ook direct in het oog springt.


Om de post uit dit exemplaar te verwijderen kunt u gebruikmaken van de scharnierendeuren waarmee alle brievenbussen van dit merk zijn uitgerust. Een gigantische brievenbus met zeer decoratieve afwerking, een plaatje om te zien. Deze kolom brievenbus straalt luxe en klasse uit.


Zeer gedetailleerd vormgegeven. Snel in huis Veelal gratis verzonden. KS Verlichting Brievenbussen koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Bovendien hebben de brievenbussen een laag van chroom, een laag tegen corrosie en een poedercoating.


Ks brievenbus

Hierdoor kunnen ze zeer lang meegaan. Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire. Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt. De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak. Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel.


Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? Koop nú Brievenbussen in onze Webshop of de Bouwmarkt! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Ks brievenbus

Zware kwaliteit kolombrievenbus. De B1A is echt een hollands kwaliteitsproduct. Deze prachtige kolombrievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Inclusief slot en sleutels. Dit model is in diverse kleuren leverbaar.


Ontvangt u veel post dan is dit een ideale brievenbus. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. U kunt de brievenbussen online bestellen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Via uw e-mail ontvangt u een track and trace code van onze bezorgdienst zodat u er rekening mee kunt houden dat u thuis bent. Hij neemt hierdoor weinig ruimte in, wat erg handig is voor huizen met een niet al te grote voortuin. De post wordt via de voorzijde naar binnen geworpen en kan er met het deurtje onder deze opening eruit gepakt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.