dinsdag 10 oktober 2017

Betonpanelen

Ruime keuze aan geïsoleerde en massieve betonpanelen. De Betonelementen en Prefab betonelementen van Concrete International bieden een efficiënte oplossing voor gevels, binnenwanden en brandwanden. Afhankelijk van de gestelde eisen kunnen zowel volle betonpanelen als geïsoleerde panelen geleverd worden. Ze zijn heel veelzijdig en worden op verschillende manieren ingezet in de industriebouw. Zowel als gevelbekleding, scheidende wand als constructieve onderdelen.


Bestel hier echte betonpanelen voor je verbouwing van badkamer, keuken, interieur.

Ook geschikt voor gebruik in de tuin of aan de gevel. Om een mooie, sterke en onderhoudsvrije borstwering te verkrijgen kunnen wij betonpanelen in allerlei diktes en kwaliteiten monteren. Meest voorkomende diktes zijn 1 of cm. De buitenzijde van het paneel kan in glad grijs beton worden geleverd of voorzien van steenmotief in diverse kleuren en kwaliteiten.


Panelen en plinten - vol beton en geïsoleerd. Preton is gespecialiseerd in de productie van geprefabriceerde betonnen wandelementen. Preton weet als geen ander dat elk project anders is.


Morti beschikt over een eigen productie-eenheid voor prefab beton en -elementen.

Zo bieden wij architecten en collega-aannemers ongeziene flexibiliteit. Wij wensen u prettige feestdagen! Binnen werkdag uw offerte. Betonplaten van hoge kwaliteit kopen?


Uitgewassen betonpanelen worden gemaakt in de fabrieken van Willy Naessens Construct en Seveton. Als klant kan u rekenen op een actieve ondersteuning van deze productie-eenheden. Door het eigen studiebureau kunnen we u zelfs bijstaan bij de volledige realisatie van uw project. Alle uitgewassen betonwanden worden op maat gemaakt.


Als architect of collega-aannemer kunt u bij Morti terecht voor snelle gevelbouw met geïsoleerde of volle betonpanelen uit eigen atelier. Zo leveren en monteren wij betonpanelen voorzien van een baksteenmotief of een uit gewassen grind paneel. Daarnaast kunnen wij ook grijze betonpanelen leveren. Waterdicht, vorstvrij, drukbestendig, brandveilig, kleurvast, volgens Europese normering. Onze prefab betonpanelen doen dienst als dragende en decoratieve binnen en buitenwanden.


Van technologie tot montage. Harton produceert en monteert prefab betonwanden voornamelijk voor de luxe woningbouw. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste.


Sinds jaar en dag is Moors Baksteenwanden een begrip in de bouwwereld.

Als marktleider in de productie van. OLBECON sandwichpanelen van beton, type Frimeda en Tralie, leverbaar in diverse isolatiewaarden en oppervlaktestructuren. Berekend volgens EuroCode en geschikt voor. De Jong Beton is een betonbedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van maatwerk prefab betonelementen.


Bekijk onze website voor alle betonproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.