dinsdag 24 oktober 2017

Ijzeren glijbaan

Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 390. Hier vind je het grootste assortiment met alle soorten online. RVS glijbaan of kunststof glijbaan kopen.


U kunt bij ons online een offerte aanvragen voor een glijbaan.

De KBT glijbaan Tsuri in de kleur groen past in iedere tuin. De Tsuri glijbaan heeft een golvend ontwerp en heeft dankzij het productieproces van TSG cascade spuitgieten betere glijeigenschappen dan normaal spuit gegoten glijbanen. De KBT Tsur glijbaan kan ook gebruikt worden als waterglijbaan. Sluit de tuinslang aan op het bevestigingspunt. Deze Little Tikes Grote Glijbaan is voorzien van makkelijk te beklimmen treden, een zachte helling en een brede basis voor een goede stabiliteit, speciaal ontworpen voor kleine kinderen.


Plaats deze glijbaan in uw achtertuin en laat je kleintje genieten van het klimmen en het glijden. Klap de glijbaan in elkaar om hem gemakkelijk op te bergen.

Een gebruikt ijzeren speel huisje met glijbaan. Voor meer info kunt u even bellen. Ontdek Zwembad de IJzeren Man Weert. Leef je uit in de golven van ons mooie zwembad de IJzeren Man in Weert. Beleef een heerlijk dagje uit in ons zwemba de waterskibaan en de beachclub.


Een van Egdom interactieve glijbaan. Hiermee kun je zelf bepalen welke effecten je wilt zien tijdens je tocht! Ijzeren speel huisje met glijbaan. Kom lekker zwemmen bij de IJzeren Man Weert. Ook onze boom- en speelhuizen met glijbaan zijn voor kinderen het absolute highlight in iedere tuin.


Bij alle producten is glijplezier voor avonturiers gegarandeerd! Ook als u een speeltoestel met glijbaan voor een openbare speeltuin, een school, een speeltuin of voor een camping wilt aanschaffen, bent u hier op de juiste plek. Op zoek naar een Glijbaan ? Glijbanen koop je eenvoudig online bij bol.


Bekijk snel het grootste assortiment.

Die Besonderheit: am Anfang kann der Benutzer aus verschiedenen Möglichkeiten die Farbe und Art der Lichteffekte in der Rutsche wählen (ähnlich wie bei Rainbow Ride in Doetinchem). Wanneer u besluit bij ons een glijbaan te kopen, heeft u de keuze uit een aantal varianten. We hebben glijbanen met dieren of een speciale heuvelglijbaan. Onze glijbanen zijn geschikt voor diverse leeftijdscategorieën.


Bij de 8-jarige dochter van Jessica van Os moesten zeven hechtingen in haar hoofd worden gezet nadat ze eind juni van de grote glijbaan in het speelgebied was afgegaan. Mijn dochter werd twee keer gelanceerd en kwam met haar hoofd op de ijzeren rand van de glijbaan. Zeer sterke stalen Schommels. De Schommel wordt uit voorraad geleverd in 2-werkdagen. Valt er nog niet veel te beleven voor je kind in jouw tuin?


Al eens gedacht een schommel of glijbaan te kopen? Ons assortiment beslaat een diversiteit aan buitenspeelgoed voor kinderen. Zo ook kinderschommels en glijbanen voor in jouw achtertuin. Dat is ideaal, het speelgoed staat gegarandeerd voor speelplezier!


In het recreatiebad vindt u behalve het golfslaggedeelte ook een krachtige stroomversnelling, een bubbelba het peuterbad én de spectaculaire meter interactieve glijbaan. Met enkele nieuwe waterfietsen erbij, beschikt de IJzeren Man over een mooie collectie van dit fraaie en altijd leuke watervervoer! Er wordt euro borg in rekening gebracht bij huur van de diverse waterattracties.


De glijbaan is vernieuwd met een interactief systeem voor de lichteffecten. Voordat je gaat glijden kun je een. Wij beschikken over de volgende mogelijkheden: Golfslagbad (watertemperatuur 30°) Het golfslagbad bestaat uit een stroomversnelling, een bubbelba een glijbaan (de starlight express) en een peuterbad.


Het merendeel van de glijbaantoestellen wordt geleverd zonder glijbaan. Een glijbaan kunt u apart bestellen in onze webshop. De IJzeren Man biedt veel waterplezier tegen een zeer aantrekkelijke prijs.


Het voordeel hiervan is dat u zelf de kleur en lengte van de glijbaan kunt uitkiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.