dinsdag 17 oktober 2017

Weber schoonmaakborstel

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig? Kies uit 2producten vanaf € 50. Dankzij het ruime aanbod aan reinigingsborstels, variërend in grootte, materiaal en efficiëntie, kunt u ieder karwei aan met de meest gebruikte tool van al uw accessoires.


Verwarm je barbecue tien minuten voor voordat je gaat koken.

Gebruik vervolgens de stalen borstelharen van deze stevige en speciaal ontworpen borstel om op elk plekje van het rooster en Flavorizer Bar te komen. Geschikt voor gietijzeren oppervlaktes. Met twee borstels om speciaal de gietijzeren spijlen van het rooster en de ruimte ertussen probleemloos te reinigen. De ergonomische handgreep maakt het gebruik eenvoudig en comfortabel.


Coolblue: alles voor een glimlach. Weber Gereedschapset 2-delig RVS Zwart. In een oogwenk zijn etensresten en ander vuil verwijderd.


Gebruik de stalen borstelharen en gekartelde schraper om restanten en hardnekkig vuil moeiteloos van jouw barbecue te schrapen voor een schoon en glad grillrooster voor de beste resultaten.

BBQ Borstels nodig om uw BBQ schoon te vegen? Vandaag bestel morgen al bbq’en! Schoonmaakborstels voor 22u bestel morgen in huis. Deze reinigingsborstel van centimeter is gemaakt van bamboehout en voorzien van roestvast edelstalen borstels en een gekartelde krabber voor hardnekkig vuil. Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Deze borstel reinigt grondig tussen de spijlen van het rooster en op moeilijk bereikbare plekken. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Om uw barbecue schoon te maken heeft u een goede borstel nodig. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Voor gas- en elektrische barbecues. Reinigen tussen de spijlen van het rooster, op moeilijk bereikbare plekken en de zijkanten van het kookoppervlak. Nieuw van weber is de schoonmaakborstel gemaakt van bamboehout. Ideaal voor hardnekkig vuil van uw barbecue te borstelen.


Met roestvast edelstalen borstels. Gratis verzending Deze extra lange schoonmaakborstel gebruik je om effectief je gasbarbecue of. Het grootste online assortiment topmerken en jaar ervaring.


Met deze borstel wordt het schoonmaken van roosters nu wel heel makkelijk.

Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen. Deze schoonmaakborstel bestaat uit twee verwisselbare borstelhoofden. Maar dan niet van weber , maar wel een éxacte kopie daarvan heb ik laatst voor euro en een beetje gekocht bij de Action. Deze borstel heeft slijtvaste RVS haren en reinigt grondig tussen de spijlen van het rooster en op moeilijk bereikbare plekken. De messing draden gaan lang mee en beschadigen het roestvaststalen.


Tip: brandt eerst alle vetten weg van het rooster door de bbq minuten lang op de hoogste stand te zetten en schraap dan de restjes weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.