woensdag 25 oktober 2017

Klassieke serre

Bouw zeker met BouwGarant, gediplomeerd en betrouwbaar vakmanschap. Kies voor de zekerheid van BouwGarant. Zoek welke aannemer is aangesloten bij BouwGarant. Grootste assortiment Serres.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.

Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked. Laat uw serre bouwen of verbouwen door een ervaren en betaalbaar vakman maak nu contact. Een klassieke serre kan deze uitstraling alleen maar vergroten!


Onze klassieke serres worden van verschillende materialen gemaakt: glas, metaal, hout of een combinatie van hout en glas. Hout is licht van gewicht, sterk, duurzaam, isolerend en geschikt voor het bouwen van klassieke serres. Beste deal vinden voor klassieke serre.


Het is niet goedkoop om een klassieke serre te laten plaatsen aan je huis. Je wilt dus dat deze serre aanbouw helemaal naar wens wordt geplaatst en ook niet te veel betalen. Is uw huis gebouwd in een klassieke stijl en wilt u een graag een luxe serre aan uw huis laten plaatsen?

Dan past een klassieke serre helemaal bij uw woning. De VerandaSpecialist maakt alle producten volledig op maat, zodat het eindresultaat helemaal voldoet aan uw wensen. Ontdek nu de juiste ideeën voor uw klassieke serre. Door deze oplossing zijn in de klassieke serre twee zones ontstaan en kent de klassieke serre hiermee twee verschillende leeffuncties. Door de vouwwand van de klassieke serre open te vouwen, kunnen de bewoners een indrukwekkende opening van zo’n tot meter creëren, waardoor binnen en buiten echt met elkaar verbonden zijn.


Serre -advies Nederland heeft in de loop van jaren veel ervaring opgedaan met het bouwen van klassieke serres. Gerealiseerde exclusieve serres. Bekijk onze galerie om een indruk te krijgen van serres die wij reeds gebouwd hebben.


Een serre zou afbreuk kunnen doen, dus we hebben voor maximale transparantie in de klassieke stijl gekozen. De stalen dakliggers en kozijnen zijn slank en passen in uitstraling goed bij het oude huis. Door het dunne staalwerk konden de aansluitingen tegen het bestaande huis minimaal blijven. Wilt u graag een luxe serre op maat laten bouwen of heeft u een andere vraag? Wij realiseren uw droom tot in de kleinste details, zoals het regelen van een vergunning.


Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen. De klassieke houten serre , die zijn oorsprong vond in de 17de eeuw, diende vooral om exotische planten zoals sinaasappelboompjes te kweken en te laten overwinteren. Heel wat kastelen en landhuizen lieten in hun park een houten serre met grote ramen op het zuiden bouwen om de vorstgevoelige kuipplanten in de winter te beschermen tegen de kou.


De flexibele manier om tickets te boeken.

Ons annuleringsbeleid is 1 gratis. Beleef fantastische ervaringen waar je ook heen gaat. Laat je inspireren door het project: Klassieke serre aanbouw Elegance. Exclusieve foto’s en het verhaal. De elegante, luxe, rustieke en tijdloze klassieke stijl geeft een authentieke uitstraling aan uw woonhuis.


Het nostalgische uiterlijk, geeft de klassieke serre een romantische, warme sfeer. Deze smeedijzeren klassieke serre is een hybride model. Concreet kan ze zowel geïnstalleerd worden als aanbouwserre en vrijstaande serre. Bij dit project werd de boogserre aangebouwd tegen een bestaand tuinhuis. Meer informatie over de boogserres (meestal vrijstaande modellen behalve dit project bijvoorbeeld) vindt u hier.


Busscher Serrebouw in het buitenland gerealiseerd. Een mooie exclusieve klassieke serre is een oase van licht en rust, die optimaal aansluit bij het eigen karakter. Bovendien krijgt het aluminium het uiterlijk van gietijzer wanneer het wordt gecoat met structuurlak.


De klassieke serres bestaan meestal uit fijne en smalle ruiten, vaak gecombineerd met een Victoriaanse nokversiering. Door de materiaalkeuze, hout, is deze uitbouw een meer traditionele serre met een klassieke uitstraling. Houten serres worden veel toegepast bij oude herenhuizen, boerderijen en landhuizen.


Dit type serre wordt ook wel de Engelse serre genoemd. Wist u tevens dat met een serre de waarde van uw woning stijgt? Investeren in een serre is dan ook zeker de moeite waard.


De glazen serres van Tuinmaximaal zijn voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.