dinsdag 10 oktober 2017

Betonvloer slijpen

Vind betonvloer schuren het nu op Kensaq. Met diamant kan men grof of fijn slijpen , ongelijkheden in betonvloeren super vlak slijpen , en allerlei overlagingen kunnen weggehaald worden. Nieuwe buitenvloeren kunnen ook zeer goed antislip gemaakt worden i. Waarom een betonvloer slijpen en polijsten?


Een geslepen betonvloer geeft minder stof, banden van vorkheftrucks zetten minder aan, het draagt bij tot minder onderhoud en het geeft een verzorgde uitstraling. Het is aan te bevelen om het beton na het bewerken te bescher-men met een impregnant.

Dit voorkomt het intrekken van vuil en olie. De roterende koppen van onze diamantschuurmachines maken een planetaire beweging, zodat uw betonvloer volledig gevrijwaard blijft van beschadigingen. Voor elke betonvloer een oplossing!


Met onze nieuwe, revolutionaire vloerbewerkingsmethodes kunnen wij uw betonnen vloer weeer bijzonder sterk en duurzaam maken. Met behulp van de machines en diamantsegmenten van HTC schuren en polijsten wij uw betonvloer. Dan zal als eerste de betonvloer gesloopt moeten worden voordat er naar de fundering gekeken kan worden om deze te herstellen.


Slijpen in plaats van een sloophamer. Er is ook een mogelijkheid een beton of cement vloer eerst in een blokvorm te slijpen met grote slijpmachines die op water werken.

Nadat de bovenlaag is vlak geslepen gaan we de betonvloer na tot maal fijner slijpen met metaalgebonden diamant. De volgende dag slijpen we dan de vloer tot maal fijner tot zijde-of hoogglans. Hardeman Vloerbewerking is gespecialiseerd in het schuren, slijpen en polijsten van uw betonvloer. Onze professionele machines met diamantsegmenten geven uw betonnen vloer weer die mooie, egale uitstraling en prachtige glans.


Meer leefgenot en werkplezier! Nu is het zo dat de bestaande afvoeren tijdens de ruwbouw in de gewapende betonvloer gegoten zijn. Nu is mijn vraag of het mogelijk is om hierin te gaan vrezen, ivm betonstaal en andere doorvoeren en vooral de constructie. Het is natuurlijk ook mogelijk om kleine voegen in de gepolierde beton te laten slijpen. Dat kan om scheurvorming te voorkomen, maar ook omwille van esthetische redenen.


Zo kan je via de voegen de indruk wekken dat er grote tegels liggen van 2m bij 2m. Een gepolierde betonvloer heeft een minimum opbouwhoogte van 7cm. Schuren van een betonvloer doe je niet zomaar.


Nobello is Specialist in schuren en polijsten van betonvloeren. Nu het volgend probleem is dat de afstand redelijk groot is. Dus dat wordt inslijpen in den beton. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot.

Kies je voor een betonvloer , dan kies je voor een grote keuze van kleuren en structuren. Het is zelfs mogelijk om een tegelmotief in te slijpen in de betonvloer. Hierdoor kan je het zicht creëren van zeer grote tegels, op de afmeting naar jouw keuze. En dit voor zowel betonvloeren binnen als buiten. Het is mogelijk om kleurstoffen toe te voegen, waardoor gepolijste betonvloeren kunnen worden geleverd in een groot aantal kleurstellingen.


Door groeven in de gepolijste betonvloer te slijpen wordt de look en feel van een tegelvloer gecreëerd. De grootte van de ‘tegel’ is dan volledig zelf naar smaak in te vullen. Wel eens gedacht aan een complete renovatie van uw betonvloer zonder deze met een nieuwe laag te bedekken?


Dan is Perpetual Flooring Solution (PFS) misschien wel de prijsgunstige oplossing die U zoekt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.