woensdag 18 oktober 2017

Terrasverwarmer rvs

Terrasverwarmer rvs

Onze terrasverwarmers zijn ideaal voor in iedere tuin of voor op het balkon. Specialistisch advies nodig? Op zoek naar terrasverwarmers? Bestel ze voordelig via onze website! XXL Korting - Alles op Voorraad!


Terrasverwarmer rvs

Gas terrasverwarmers hebben doorgaans een hoger vermogen en een groot warmtebereik. Daarom zijn deze terrasverwarmers heel geschikt voor het verwarmen van grotere, open ruimtes. Het voordeel van gas heaters is dat je ze overal kunt plaatsen. De kleine en compacte edelstaal RVS lounge heater van Enders.


RVS lounge heater is qua warmte vergelijkbaar met een groot standaardmodel. Deze kleine Enders Cosypolo 2. Een sfeervolle vlam wordt door de buis naar boven geleid en zorgt voor een mooie rode gloed. Het gaas rondom de patioheater zorgt uiteraard voor de veiligheid. Evenals de omval beveiliging welke ervoor zorgt dat de heater uitschakeld wanneer hij om zou vallen.


De naam spreekt voor zich: de Elegance RVS terrasverwarmer van Enders bekoort door zijn unieke, slanke verschijning van glanzend gepolijst RVS , maar ook zijn uitstekende technische prestaties mogen er zijn. Een elektrische terrasverwarmer is daarentegen meestal goedkoper in gebruik en zorgt voor een goede buitenverwarming. Met een terrasverwarmer op gas hoeft deze keuze niet te worden gemaakt.


U kunt nog uren buiten blijven zitten terwijl de gasbrander een aangename warmte afgeeft. En het is niet alleen de warmte van een gas terrasverwarmer die het aangenaam maakt, ook de vlam van bijvoorbeeld een Flameheater geeft een unieke sfeer. Binnen twee werkdagen bij u thuis!


Meer geluksmomentjes buiten! Bekijk Onze Budget Collectie. Ruim assortiment Rvs terrasverwarmer. Terrasverwarmer is geschikt voor een partytent, onder de veranda, overpakking en degelijke.


Laat het feest maar beginnen. Dankzij een ingebouwde omvalbeveiliging welke de heater uitschakelt wanneer deze omvalt en een oververhittingsbeveiliging, is deze heater zeer veilig in het gebruik. Skippy-Rent heeft een compleet assortiment aan heaters en terrasverwarmers voor u klaar liggen. Dragonsfire gas terrasheater rvs. U kunt het gehele jaar door op uw terras zitten met deze heater.


Je hoeft enkel een gasfles met propaan- of butaangas te plaatsen en de terrasverwarmer in te schakelen met de elektrische ontsteking om te genieten van de warmte-afgifte van deze terrasverwarmer. De terrasverwarmer heeft een uniek uiterlijk en zal op geen enkel terras misstaan. Ons assortiment gas- terrasverwarmers. Een groot deel van onze gas-terrasheaters zijn patio-heaters. Een patio-heater is een staande terrasverwarmer met een stevige basis.


Dit type terrasheater verwarmt niet alleen uw terras, maar is daarnaast een stijlvolle toevoeging aan iedere terrasinrichting. Een terrasverwarmer op gas is een prettige en vooral mooie verwarming voor in jouw tuin of terras. De verwarmer kan zowel goed onder een overkapping als op een ‘open terras’. De gas terrasverwarmers werken op butaan, aardgas of propaangas.


Bij de meeste terrasheaters op gas kun je de gasfles opbergen in de ombouw van de heater. Een goede terrasverwarmer zorgt ervoor dat je op een frisse avond toch lekker tot laat buiten kunt zijn. Maar ook in de koude maanden van het jaar kun je met een terrasverwarmer heerlijk comfortabel buiten zitten.


Zo maak je met een terrasverwarmer of vuurkorf heel eenvoudig dus veel vaker gebruik van je eigen tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.