dinsdag 10 oktober 2017

Buxus sempervirens rotundifolia

Ruim keuze, goedkoopste bezorging. Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Hét online tuincentrum met meer dan 20. Buxus van alle merken op beslist.


Beschrijving: - Opgaande, losse, stijfgroeiende struik.

Grote, ronde, donkergroene, dikke bladeren. Gebruik: - Hoge hagen en blokken. Hij groeit rechtstandig en wanneer niet regelmatig of goed gesnoeid een beetje grillig.


Deze plant is zeer winterhard. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis. De plantafstand is (bij een planthoogte van tot cm) circa st. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen. Dat komt door de frisgroene kleur en het fijn vertakte dichte uiterlijk.


Eén van onze specialiteiten zijn de speciale soorten, waarvan er ondertussen meer dan 2in de collectie zitten.

De bladeren zijn groter dan van de B. Zeer geschikt om bollen van te maken. Vormt forse takken en is vol van groei. Round-leaved box Leaves almost an inch long!


Men denkt dat de buxus een voorkeur heeft aan een zonnige en droge standplaats. De buxushaag groeit ongeveer 15cm per jaar. Aanplanten bij vorst wordt echter afgeraden. De plant geeft zijn beste kwaliteit op een vruchtbare, goed doorlatende en kalkrijke bodem.


De Palmboompje is wintergroen. Door verschillende tuinplanten met elkaar te combineren kun je mooie en kleurrijke borders creëren. Wij raden aan om de laurier Rotundifolia met kluit tussen oktober en april te planten.


De laurier Rotundifolia met pot en de kant-en-klare laurier Rotundifolia -haag kunt u wél het hele jaar door planten. Laurier Rotundifolia in pot. De Prunus Rotundifolia in pot is eveneens leverbaar in diverse afmetingen. Wat wilt u van ons ontvangen?


U kunt zich op elk moment. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten. Hij past goed in haagjes, en kan in allerlei mogelijke modellen worden gesnoeid.

Uw buxus bestelt u hier makkelijk online. Vervolgens vertellen wij u wat de verzendkosten zijn. Voor tips of advies kunt u ons altijd bellen.


Dit Palmboompje kan zowel in de zon als in de schaduw staan. Voor meer uitleg over haagplanten in het algemeen klik hier! Met onze buxuskubussen is het mogelijk om binnen enkele uren een haag te planten die eruit ziet of deze er al jaren staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.