maandag 23 oktober 2017

Peutersurvival zwemmen

Je kunt het pak ook meenemen tijdens het recreatief zwemmen hier, elders of op vakantie. Dit pak is veilig en zeer comfortabel tijdens het spelen. Na de eerste les waarin je uitleg krijgt over PeuterSurvival , gaan onze onderwijzers aan de slag om jouw kind zichzelf te leren redden in het water. Nederland is een waterrijk land overal om ons heen is vaak water te vinden. Om deze reden willen wij kinderen die nog niet kunnen zwemmen op een leuke manier leren om zich te redden na een val in het water.


De kinderen leren tijdens het survivalen nog geen echt zwemslagen als borstcrawl en schoolslag.

Geniet uw kind ook zo van het water? Vond uw kind baby- en peuterzwemmen leuk? Wilt u uw peuter al vast voorbereiden op het leren zwemmen ? Of vindt u het belangrijk dat uw kind beweegt? Hiermee wordt op een leuke en speelse manier de basis gelegd voor zwemslagen.


Daarom kunnen kinderen die deelnemen aan PeuterSurvival , als ze aan een aantal criteria voldoen, eerder starten (jaar) met de zwemles. Naast dat PeuterSurvival erg leerzaam en belangrijk voor uw kind is, is het ook ontzettend leuk! Zelfredzaam in het water We leven in een waterrijk land.


We recreƫren graag met de kinderen bij of op het water.

Voor jonge kinderen schuilt daar een gevaar in. Daar komt bij dat jonge kinderen steeds zelfstandiger worden en vaker op verkenning gaan of buiten het zicht van hun ouders raken. Met een enthousiast, gediplomeerd en gemotiveerd team geeft de Krabbelaar op twee locaties zwemlessen. Daarnaast bieden wij de volgende activiteiten aan: babyzwemmen, PeuterSurvival , snorkelen, survival, zwemvaardighei aquasportlessen, meer bewegen voor ouder en recreatief zwemmen.


Dit alles met als motto: zwemmen met een lach! Is uw kind een echte doener? Houdt u uw hart vast als u een sloot ziet? Dan is Peuter survival echt iets voor uw kind. Tijdens de lessen wordt er gericht geoefend met veilig in het water zijn en uit het water komen.


De lessen zijn voor ouder en kind. Uw kind moet minimaal jaar oud zijn. De focus ligt op het overlevingszwemmen na een val in het water.


Kinderen zijn al gewend aan het zwembad en leren al vroeg luisteren naar de zweminstructeur. Wanneer we beginnen met de lessen krijgen de peuters een drijfpakje aan (gelijk aan die van de EasySwim), na enige tijd kan de peuter ook zonder pakje zwemmen. Deze pakjes zijn verkrijgbaar in het zwemba aanschafkosten zijn 4euro. Peuters willen niets liever dan de wereld om zich heen ontdekken.


Ze zijn groot genoeg om zelf rond te lopen, maar te klein voor zwemles. In de peutersurvival leren kinderen zichzelf te redden in het water. De peutersurvival is voor kinderen vanaf jaar.

Zo leren ze naar de kant te zwemmen op hun eigen manier, en in en uit het water te klimmen. Er wordt veel aandacht besteed aan het overleven in het water, bijvoorbeeld wat je kunt doen wanneer je in het water valt. Peutersurvival wordt gegeven op dinsdag en woensdag. Bewegen in water is leuk en ontspannen maar water kan ook zeer gevaarlijk zijn! Op 3-jarige leeftijd zijn kinderen nog te jong om de zwemslagen aan te leren.


Het is echter wel mogelijk om kinderen survivaltechnieken aan te leren die passen bij hun motorische ontwikkeling. Zwemles in Ede bij zwemschool ZwemZeker. Ook voor omgeving Veenendaal, Wageningen en Bennekom. Kom vrij zwemmen of baantjes trekken. Het zwembad en vergaderzaal zijn beschikbaar voor verhuur.


Bij peutersurvival leren jonge kinderen zichzelf te redden als ze onverwacht in het water terecht komen om verdrinking te voorkomen. We leren kinderen hoe ze boven moeten komen na een val in het water. Ze leren zich op hun rug te draaien, en hoe ze over een korte afstand op hun eigen zwemwijze naar de kant kunnen zwemmen.


Baantjes zwemmen is een leuke en gezonde manier om aan je conditie te werken. Zeker als je niet direct de behoefte hebt om in een vaste groep te sporten. Pagedal biedt je de gelegenheid om vrij te zwemmen op momenten waarop het zwembad exclusief voor banenzwemmers geopend is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.