dinsdag 31 oktober 2017

Tuin traptreden

Van tuinhout tot sierbestrating! Keuze uit ruim zwembadtrappen! Voor de laagste prijs op Beslist. Zoals de naam reeds laat vermoeden zijn deze treden gemaakt van beton en zijn ze uitermate geschikt voor het realiseren van een mooie en bovendien verantwoorde trap.


De betonnen traptreden die wij verkopen lenen zich niet alleen voor het realiseren van een trap. Heeft u de juiste traptreden tuin gevonden?

Dan profiteert u bij 123Sierbestrating van snelle levering, scherpe prijzen en een goede service! Bij ons vindt u een ruim assortiment traptreden voor de tuin. Naast de mooiste traptreden tuin kunt u bij ons ook terecht voor keramische tuintegels, gebakken klinkers en natuursteen tuintegels. De traptreden zijn ook zeer goed te gebruiken om hoogteverschillen in uw tuin op te vangen. Bij het plaatsen van traptreden , U-vormige en L-vormige elementen moet u rekening houden met veel gewicht.


Plaats deze betonnen elementen daarom op een stevige ondergrond van zand eventueel aangevuld met cement. Ontdek ons aanbod L-elementen voor het maken van een grondkering van beton.

Soms onmisbaar bij de woning, soms bewust ontworpen. Zeker maken hoogteverschillen een tuin spannen het creëert verrassende andere zichtlijnen en laat vaak geheel nieuwe hoeken in een tuin ontstaan. Traptreden moeten mooi, veilig, stabiel en functioneel zijn.


Maatwerk naast standaard leverbare producten, elke situatie is inpasbaar. Bij ons kun je traptreden vinden van hardsteen, graniet en beton. Betonnen traptreden hebben een mooie en strakke uitstraling waardoor ze werkelijk in elke tuin tot hun recht kunnen komen. Beton is één van de meest duurzame materialen op de markt. Je kan dan ook een hele lange tijd van je betonnen traptreden genieten.


Natuursteen traptreden maken uw tuin in stijl af! Helemaal nieuw in ons assortiment, traptreden van meter lang met de ideale diepte van cm. Ruime keuze vanaf €per stuk.


In ons assortiment vindt u een divers assortiment traptredes. Beton en natuursteen zijn de materialen die het meest gebruikt worden voor goede tuin traptreden. Wij leveren een divers assortiment traptreden beton en natuursteen voor het realiseren en overbruggen van niveauverschillen in uw tuin. Schellevis producten zijn weerbestendig, gripvast en onderhoudsarm. Opsluitbanden en traptreden.


Wanneer u een opsluitband plaatst, blijft de bestrating netjes en zal het niet verschuiven. Om hoogteverschillen in uw tuin op te vangen kunt u een trap plaatsen!

Kies uit geïmpregneerde houten trapbalken of van verzinkt staal. Excluton traptreden zijn ontzettend mooi, wanneer u met hoogteverschillen wil werken in uw tuin. Deze traptreden zijn zowel in beton als in natuursteen in verschillende afwerkingen en kleuren verkrijgbaar. Bij de toepassing van traptreden staat de functionaliteit doorgaans voorop.


Bij Tocano heeft de esthetische waarde tevens de prioriteit. Met traptreden creeert u hoogteverschillen in uw tuin. Het maakt uw tuin speelser en groter.


Wij leveren traptreden in verschillende materialen zoals natuursteen, beton of keramiek. Wij adviseren u graag welke traptreden het beste bij uw project past. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.


Geschikt voor het creëren van elke soort ophoging of trap bestaande uit losse elementen. Dankzij de GeoColor traptreden kun je nu ook een bijpassende trap in uw GeoColor tuin aanbrengen. Op zijden middels een straalprocedé zichtbaar gemaakte natuursteen toeslagstoffen, een verkrijgbaarheid in een tal lengtematen, een tal uitvoeringen en maar liefst het totaal van verschillende kleuren. Deze traptreden hebben verder dezelfde eigenschappen tot zijn beschikking en hebben de beschikking over een glad en vlak profiel.


Kortom, de aanbreng van traptreden creëert een diverse uitstraling en tuin waardoor je tuin helemaal compleet is! Bekijk alles met traptreden beton! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.