vrijdag 13 oktober 2017

Heatstrip 2400

Hoge kwaliteit heatstrips online. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Terrasverwarming voor in jouw tuin. Kies uit producten vanaf € 599.


Deze HEATSTRIP heeft door de platte vormgeving slechts weinig ruimte nodig en kan een terras binnen minuten aangenaam verwarmen. De combinatie van een hoge stralingswarmte en soft-glow warmtetechnologie maakt deze HEATSTRIP uniek. De HEATSTRIP is ondanks de uitstekende prestaties zuinig in energieverbruik.


Wij hebben een ruim aanbod Grandhall terrasverwarmers en alles wordt gratis bezorgd. De heatstrip werd snel geleverd door Coolblue. Eenvoudig te installeren, bij ons zo geregeld dat hij kan aangezet worden via een binnenschakelaar. Oogt mooi en strak, staat nooit in de weg en is zeer veilig. Indien gekozen voor de juiste capaciteit, wordt de ruimte zeer goed verwarmd.


Zoek je de meest effectieve en stijlvolle oplossing voor het verwarmen van je terras? Hij is ontworpen om buiten te gebruiken, maar is ook in een binnenruimte toe te passen. Wil je de warmte van een heater, maar dan zonder het felle, rode licht? Het volledig witte verwarmingselement behoudt zijn kleur waardoor de heater geen ongewenst licht uitstraalt. De terrasverwarmer zonder roodlicht!


Lange golf infrarood techniek. Nu geprijsd vanaf € 4400. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Heatpanel is vervaardigd uit beste materialen. Blacklight heatpanel heeft een solide aluminium behuizing en is geschikt voor (gesloten) ruimtes.


Heatstrip 2400

Wilt u advies over uw situatie, of weet u niet waar de heater(s) optimaal kunt positioneren? Daarentegen kan op plaatsen waar de wind meer vrij spel heeft de HEATSTRIP Max beter ingezet worden. Hiermee verwarmt u binnen een mum van tijd uw gehele terras, zodat u er ook in het najaar optimaal gebruik van kunt maken. Heatstrip Innoverende terrasverwarmer. Met de inbouwbehuizing wordt het namelijk mogelijk om de heatstrip volledig te integreren in het plafond of de overkapping van uw veranda.


Ze zijn ultraplat en zuinig in energieverbruik. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Built to resist harsh environments. En daarom een subtiele manier om het terras het hele jaar door te. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kunnen de Heat Strips desgewenst bevestigd worden onder parasols, zonneschermen en tegen muren.


Heatstrip 2400

Design en Indoor kunnen in het plafond ingebouwd worden, wat een erg stijlvol resultaat geeft. Ze hebben een behuizing uit zwart of wit gepoederlakt aluminium en een wit of zwart stralingspaneel. Hierdoor kun je gemakkelijk de heatstrip in het inbouwframe plaatsen.


Visit your local store for the widest range of outdoor living products. Door zijn lage energieverbruik is het gebruiken van deze heater geen aanslag op je portemonnee of het milieu. Doordat hij bestand is tegen water (IP-45), kun je hem perfect installeren op je badkamer of een andere vochtige ruimte.


De donkerstraler is geschikt om een bepaalde plek in de ruimte te verwarmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.