donderdag 19 oktober 2017

Professionele grill

Kies of upload een ontwerp. Bedrukte labels voor je bagage. Specialistisch advies nodig? Ruime keuze tuinartikelen online. Vind gebruikte Grill gratis en snel via Onderdelenzoeker.

Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken. Contactgrills en panini grills. Een contactgrill wordt in de horeca voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals tosti’s wafels en panini’s.


Schaft u een speciale contact en panini grill aan uit ons assortiment ervoor dat al uw klanten snel en op maat bediend kunnen worden. Vanuit onze expertise en visie geven we professionele keukens graag een eigen gezicht en functionaliteit. Maak hier kennis met Van Gestel en onze diensten. Deze apparatuur staat daarom ook wel bekend als tosticontactgrill.


Een lavasteen grill is de ideale grillplaat voor het bakken van grote stukken vlees!

Door de verstelbare roosters kan het vlees worden gegaard op de juiste wijze. Ook wat design betreft, lijken professionele gasbarbecues Cavalier en Caterer goed op elkaar. Met zijn enkele grill is de Cavalier uitermate geschikt voor de kleinere barbecue. Alle accessoires zijn bruikbaar.


De professionele gasbarbecue Cavalier bereikt heel snel z’n werkingstemperatuur en heeft nooit last van de wind. Horeca Grill bestel je eenvoudig online bij HorecaApparatuur. Bij Alpina vindt u professionele grills op gas of elektrisch.


De Alpina Grills zijn uitermate geschikt voor horeca, catering en de voedingsindustie. Deze professionele grill beschikt over een zelfbalancerende bovenplaat, die zorgt voor een ideale, constante warmteverdeling. Deze populaire Bartscher contactgrill is in RVS uitgevoerd en voorzien van gietijzeren grillplaten. De Cuisinart Griddler is een zogenaamde 5-in-contactgrill. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat een plancha grill in godsnaam is en waarom dit zo bijzonder is.


De beste keuze tegen lage prijzen! De grillplaten van Maxima Kitchen Equipment zijn ideaal voor iedere professionele keuken waarin grote hoeveelheden eten worden bereid. Deze krachtige platen zijn bovendien in verschillende maten verkrijgbaar.


Dan is de Hendi Powergrill Xenon Pro onmisbaar. De roestvrijstalen grill heeft een ideale werkhoogte.

En wilt u de grill opbergen? De grill heeft twee wielen, waardoor u het apparaat gemakkelijk kunt verplaatsen. Doordat de lucht die in het brood zit er uit wordt geduwd tijden het plaatsen van de tosti tussen de contactgrill kan de warmte snel doortrekken naar dit tosti ijzer de ham en kaas van de tosti, geen verbrande buitenkant en een koude tosti waarvan de kaas niet gesmolten is. Maar ook vis of vlees wordt perfect gebakken op de grillplaten.


Gietijzer behoudt erg lang zijn warmte waardoor u zeer snel uw gerecht kan bereiden. Hoeks Barbecues levert u de professionele barbecue waar u naar op zoek bent. Talloze restaurants, cateringbedrijven, steakhouses en zelfs pretparken gingen u voor.


Bakplaten kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Professionele bakplaten bij Horecastyle. Gebruik het om meerdere soorten vlees op klaar te maken of een meerdere eitjes op te bakken. Naast de saté grill kunt u een American grill kopen, een paninigrill, lavasteen grillen of een Doner gyros grill.


HorecaRama is dé horeca groothandel voor al uw horeca benodigdheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.