dinsdag 10 oktober 2017

Jilster voorbeelden

Zoek naar zelf een tijdschrift maken op de nieuwe KensaQ. Al meer dan een half miljoen mensen gingen je voor met een tijdschrift maken. Een tijdschrift maken ben je met Jilster zo meester. Wil je een tijdschrift maken, en hiervoor inspiratie opdoen?


Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks tips.

Is je tijdschrift klaar om gedrukt te worden? Met Jilster kan je samen een mooi tijdschrift maken. Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig te werken aan een brochure of personeelsbla maar je kunt hier ook gezamenlijk aan werken binnen je team.


Het gebruik van Jilster is helemaal gratis. Ook kun je gratis een online magazine aanmaken dat je met anderen kunt delen. Het enige verdienmodel van Jilster is op gedrukte exemplaren.


Daarom is het niet mogelijk om een hoge kwaliteit pdf die je zelf zou kunnen printen te bestellen.

Create your own digital or print magazine with Jilster. Choose from various formats Easy to. Ze is de dochter van Anja Kroodsma, de bedenker en oprichter van Jilster. Zij heeft Jilster van begin af aan op de voet gevolgd en al heel wat tijdschriften op haar naam staan.


Een echte Jilsterexpert dus! Naast haar studie Levensmiddelentechnologie, die niets te maken heeft met haar werk voor Jilster , doet ze nog veel meer. Heel makkelijk een glossy maken? Als iedereen een mooie anekdote of herinnering heeft geplaatst, bestel je het gewenste aantal exemplaren. Eén uniek cadeau exemplaar bestellen kan ook.


Maar ook voor je trouwdag kun je Jilster goed gebruiken. In stappen je eigen glossy, tijdschrift of magazine maken. Maak een magazine voor jezelf of als cadeau voor een ander. Luxe uitstraling en hoge kwaliteit.


Hier staan een aantal hele mooie voorbeelden tussen, de tijdschriften zijn er erg professioneel uit. Het programma is erg gebruiksvriendelijk en de opmaak is erg handig.

Want met jouw drankje straal je iets uit, of je dit nou wil of niet. Benieuwd naar wat precies? Wil je graag eerst een voorbeeld tijdschrift zien? Voorbeeld van een tijdschrift gemaakt met Jilster. Hieronder kan je ook de digitale versie doorbladeren.


Ouders en leerkrachten vertellen in onderstaand filmpje wat zij. Vergelijkbare zoekopdrachten voor kortingscode jilster. Info over kortingscode jilster. Resultaten van zoekmachines! Als tip kreeg ik de website Jilster door.


Hier kun je ook online brochures mee maken. Deze brochure kun je ook als. Wil je leuke en originele rubrieken gebruiken voor in je tijdschrift, maar heb je geen inspiratie meer? Bekijk hieronder maar het voorbeeld. Wij hebben een hele lijst voor je gemaakt!


Het online ontwerpprogramma is overal beschikbaar en heel toegankelijk. Nodig leerlingen, ouders en leerkrachten uit om samen te werken in het tijdschrift. Voeg eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.