woensdag 18 oktober 2017

Hoe kom je aan kakkerlakken

GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Bekijk ons unieke assortiment kommen.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Kakkerlakken in huis krijg je niet omdat het niet hygiënisch schoon is.


Ze worden onbewust naar binnen gebracht door jezelf of door anderen. Kom je ergens waar reeds kakkerlakken aanwezig zijn, dan is er een kans dat jij ze mee naar huis of je werk neemt aanwezig. Daarnaast is het niet prettig wonen in een huis of werken op een kantoor als je weet dat er kakkerlakken aanwezig zijn.


Maar hoe merk je iets van hun aanwezigheid?

Je ziet levende of dode kakkerlakken. Het komt niet vaak voor, maar als je één levende kakkerlak ziet, kun je ervan uitgaan dat de rest zich ook ergens schuilhoudt. Hou daarom de temperatuur in de keuken laag en hou de keuken extra goed schoon.


Besteed extra aandacht aan donkere plekken zoals in keukenkastjes en aan plaatsen waar gemakkelijk vet- of voedselresten terechtkomen. Overigens, er wordt gezegd dat je een kakkerlak nooit moet dood trappen. Dit omdat de eitjes dan aan je schoen kunnen komen te zitten welke je meeneemt naar huis. Van nimf tot overlijden worden kakkerlakken zo’n maanden oud. Je merkt dat de kakkerlakken snel uit je huis verdwijnen.


Let er echter wel op dat kakkerlakken gemakkelijk je huis weer binnenkruipen als je de ramen weer dicht hebt en de verwarming weer aan zet. Dit is dus niet de meest ideale tip. Vang kakkerlakken met een dweil.


Een eerste tip is om ’s nachts een vochtige dweil te leggen op plekken waar. Als je denkt dat je kakkerlakken hebt, kun je vaak nog andere signalen vinden, buiten het feit dat je denkt dat je ze hebt zien lopen. Hoe kom je af van kakkerlakken ? Dat komt omdat kakkerlakken enorm taai zijn en bovendien bestand tegen kou, hitte en allerlei gifstoffen.


Een kakkerlakkenplaag in huis is dan ook een enorm probleem.

De beste methodes ter bestrijding van kakkerlakken in je huis zijn als. Wat zijn de specifieke kenmerken van kakkerlakken , hoe herken je een kakkerlak probleem in huis, hoe hou je ze buiten de deur en in het geval van een plaag, hoe kom je van deze ongenode gasten af. De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment.


Vaak neem je kakkerlakken zelf mee je huis in. Ze zitten tussen de boodschappen of andere spullen die je naar binnen brengt. Soms zit de bron van de kakkerlakkenplaag bij buren verderop. De plaag breidt zich steeds verder uit en bezet ook. Alleen uitzoeken waar de kakkerlakken vandaan komen, kun je jezelf volledig beschermen.


Zo heb je snel een plaag in huis. Hoewel goede hygiëne bijdraagt aan het voorkomen van de kakkerlakken , is het niet zo dat een slechte hygiëne de enige oorzaak is. Soms zitten kakkerlakken namelijk ook op bagage of op tweedehands spullen die je hebt gekocht.


Je kunt kakkerlakken dus van een bepaalde omgeving. Het is natuurlijk het meest verstandig om te voorkomen dat de insecten überhaupt je huis in komen. Je doet dat door het huis, maar met name de keuken en badkamer, goed schoon te houden. En hoe kom ik van kakkerlakken in huis af?


Wel vind je kakkerlakken eerder in woningen waar het niet schoon en opgeruimd is, maar in principe daar waar voedsel is, vinden kakkerlakken hun weg. Veel mensen weten niet dat er vier verschillende soorten kakkerlakken zijn die je huis binnen kunnen komen en die als ongedierte worden gezien. Je zult het probleem een stuk gemakkelijker aan kunnen pakken als je weet om welke soort kakkerlak het gaat.


Gebruik hun belangrijkste vijanden - hitte en kou! Een oude en bewezen manier om kakkerlakken te verwijderen. Het is bekend dat bij temperaturen onder -° C binnen een paar minuten kakkerlakken sterven. Bij een reis naar bijvoorbeeld India of Tanzania kom je eerder op dit soort plaatsen dan bij een vakantie in een westers land.


In het algemeen geldt: hoe goedkoper je hotel, hoe groter de kans dat je kakkerlakken tegenkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.