maandag 9 oktober 2017

Verzinkt u profiel

Tijdelijk korting op U-profiel. Bekijk nú deze aanbieding! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Specialistisch advies nodig? TPE, TPV, EPDM, Viton en siliconenrubber.


Overige materialen zijn op aanvraag leverbaar.

Al jaar expert in extrusie van rubber profielen. Levering van alle soorten en maten. U - profiel : koudgewalst gelijkzijdig - Gegalvaniseerd. Vanwege het verzinkingsproces kunnen wij geen garantie geven op de rechtheid van de voor u verzinkte. In verschillende diktes en afmetingen beschikbaar.


Direct bestelbaar in onze webshop. Ook voor al uw andere zetwerk. Stalen hoekprofiel verzinkt 100x100xmEen hoekprofiel, oftewel hoekstaal gelijkzijdig, van warmgewalst (WGW) gegalvaniseerd - verzinkt - staal met een breedte en hoogte van 1mm en een dikte van mm.


Met deze zwart gepoedercoate u -profielen maakt u uw schutting van betonsleufpalen echt af.

Meer informatie over Metalen u - profiel verzinkt. Om de bamboerolschermen een mooie afwerking te geven, zijn deze u -profielen zeer geschikt. Deze zijn speciaal ten behoeve van de bamboerolschermen gemaakt. Het zorgt naast de mooie afwerking ook voor nog meer stevighei ook bovenin. De uiteindes van een U profiel worden flenzen genoem het liggende deel daartussenin heet het lijf.


U profielen worden vooral gebruikt ter versteviging en bescherming van panelen in allerlei. Komt u er niet uit, laat het ons dan weten. Wij kijken dan samen met u naar de juiste oplossing.


Onze stalen profielen hebben allemaal een scherpe prijs, waar u het hele jaar door van profiteert. Een koudgewalst stalen u profiel wordt gefabriceerd na het koudwalsen van plaatmateriaal. Dit plaatmateriaal wordt net zolang gewalst totdat de gewenste dikte bereikt is. Vervolgens worden ze gebogen tot het gewenste u profiel. Ons grote assortiment aan gelijkzijdige en ongelijkzijdige u profielen van staal vindt u op deze pagina.


Andere veel voorkomende profielen zijn het T- profiel en L- profiel. Een T- profiel komt van pas wanneer je moet stucen omdat het het uitvlakken vergemakkelijkt. Het L- profiel wordt vooral gebruikt om hoeken te beschermen, vandaar dat het ook een hoekbeschermer wordt genoemd. Zelfklemmende profielen, stootranden en afdichtingsprofielen. Bestel direct bij de producent.


Geschikt voor stapelprofielen.

Online te bestellen in de webshop van JanJP. Deze verzinkte afdekkap is speciaal voor schuttingen met gestapelde rabatdelen tussen betonsleufpalen. Deze u -profielen zorgen ervoor dat het krimpen en uitzetten van de planken niet zo opvalt.


Afdekkap zwart gepoedercoat geschikt voor profielen met een dikte van 2. Voor een mooie afwerking en het tegengaan van inwatering van de bovenzijde van uw profielen. Houthandel Martin Robben het adres voor klusser en particulier voor voordelige bouwmaterialen! Deze afdekkap is ook verkrijgbaar in een verzinkte variant. Joris Ide gebruikt cookies voor het verbeteren van de klantervaring en het gebruik van de site. Door verder te bladeren op een site van de Joris Ide Groep, accepteert.


Een UNP profiel wordt vaak als ligger of als kolom toegepast in een constructie. Daarnaast worden UNP profielen gebruikt om tegen een muur te monteren of juist het uiteinde van een muur te omsluiten. Als u ervoor kiest om de balk te laten stralen spuiten, zal deze in de kleur antraciet gespoten worden.


Profielen boven de 2op aanvraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.