donderdag 19 oktober 2017

Mollen verdrijven

Bekijk ons gehele tuinaccessoires ssortiment online. Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Ruim assortiment Mollenbestrijding. U kunt de ultrasone mollenverjager gewoon ergens in uw tuin zetten.


Echt simpel mollen verdrijven , want u hoeft de molshopen daarvoor niet eens open te maken.

Beide planten worden ongeveer een meter hoog en erg groot. Door deze planten strategisch te plaatsen - bijvoorbeeld om je tuin heen - kun je ervoor zorgen dat mollen uit de buurt blijven. Mollen in de tuin maar wilt u geen klemmen gebruiken? Dan heb ik een tip voor efficiënt èn diervriendelijk mollen bestrijden. Mollen carbid wordt al decennia lang door boeren gebruikt om de mollen van hun land te verjagen.


Waarom zou u het dan niet toepassen in uw tuin? Mollen bestrijden is lastig als je eenmaal last van mollen in je tuin hebt.

Een kant-en-klaar tunnelstelsel van een eerdere mol maakt je tuin extra aantrekkelijk voor mollen. Wanneer je de mol doodt, wordt zijn plekje al gauw weer ingenomen door een soortgenoot die op zoek is naar een nieuw territorium. Wanneer u last heeft van mollen in de tuin kunt u het beste gebruik maken van speciaal (mini) carbid. Men kan de mollen het beste vangen in het najaar, 's winters (als het niet vriest), en in het voorjaar. Gedurende deze periodes zijn ze het actiefst.


Mollen zijn nochtans gemakkelijk te verdrijven of te weren zonder grote kosten. Om de juiste gangen te vinden voor het vangen van de mollen , kan men het beste eerst het perceel egaliseren (slepen). Na uur zijn de in gebruik zijnde gangen en hopen al wel weer open gewroet.


Wanneer u mollen in de tuin heeft, zoek met uw hand een van de ingangen op (daar waar de hoop op het gras ligt), Steek er een stuk slang in van ongeveer cm. Laat de helft eruit steken, zodat hij wind opvangt. Door het gieren kan de mol zich niet meer goed bewegen. De mol moet het van zijn gehoor hebben.


We zetten ze hieronder voor je op een rijtje. Maar in zijn filmpje toont Stefaan De Tuindokter je precies hoe je te werk kan gaan om mollen te verdrijven. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Veel Keuze Hotels in Mollens. Mollen houden namelijk niet van trillingen, ultrasone geluiden of specifieke geuren. U heeft een prachtige tuin met een voedingsrijke grond.


Dit is erg aantrekkelijk voor mollen en u zult dan ook snel de eerste molshoop omhoog zien komen. Diervriendelijk mollen verdrijven. Bij Boerenbond hebben we naast mollenklemmen ook alternatieve manieren om mollen uit je tuin te krijgen. Met BSI Mollen -vrij, Mollen -weg of Mollen -stop kun je mollen op een diervriendelijke manier verdrijven uit je tuin.


Het verjagen van mollen is een diervriendelijke methode om mollen uit je tuin te weren. Niets is zo ergerlijk als een mol die je strakke gazon ontsiert met molshopen en kuilen. Je hoeft niet direct voor een permanente oplossing te kiezen. Er zijn diverse effectieve methodes om mollen te motiveren voor een andere tuin te kiezen.


Nu kun je rigoureus te werk gaan en met gif en vallen gaan werken waar de mol aan dood gaat, maar wij kiezen liever voor de diervriendelijke methodes. U kunt mollen uit de kwetsbare delen van de tuin houden met geuren en geluiden waar de mol niet van houdt. Er zijn ook natuurlijke mollenbollen te verkrijgen die de mollen op afstand houden.


Mottenballen = kamferballen in de gangen stoppen zou helpen om de mollen te verjagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.