donderdag 29 augustus 2019

De blinkerd den haag

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Veel Keuze Hotels in Den Haag. Zwemtijden, informatie, lessen en zwemactiviteiten.


In zwembad de Blinkerd kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. De kassa sluit minuten vóór het einde van de activiteit.

Tijdens de schoolvakanties van de basisschool zijn er andere openingstijden. Op informatie zwembad de Blinkerd vindt u meer over de locatie, toegankelijkheid en huisregels. De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden.


Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de omgeving van de accommodatie. Komt u met het openbaar vervoer? De Blinkerd Seinpoststraat 15 Den Haag. In dit meter wedstrijdbad vinden al onze examens plaats.


Tevens worden hier zwemlessen gegeven voor het A-, B- en C-diploma. Dit zwembad beschikt over een kantine met uitzicht op het zwembad.

We zijn een school met een waardevol en enthousiast team, dat altijd het mooiste in ieder kind naar boven wil halen. We willen de kinderen laten stralen en blinken! Zwembad de Blinkerd is dagelijks geopend. Op dinsdag, zaterdag en zondag is het ondiepe bad zelfs extra verwarmd. Ook het volgen van zwemlessen is hier mogelijk.


Kijk eens rond op onze website of kom een keer op bezoek. De Sport-info-lijn geeft u ook informatie over sport(en) in Den Haag. Heeft u tips, opmerkingen of mist u informatie op de website? Diverse docenten bieden cursussen in ons gebouw aan. Zie pagina Cursussen voor alle informatie en contactgegevens van de docenten.


Reviews No issue with the friendly. De meest volledige site met ruim 66. Voor exacte tijden zie website.


Tijdens deze uren kan iedereen van jaar en ouder naar de sporthal komen om mee te doen aan deze sporten. De openingstijden zijn per doelgroep aangepast, zo zijn er speciale tijden voor gezinszwemmen. Kinderen kunnen bij ons terecht vanaf jaar, waarbij een uitzondering wordt gemaakt op zaterdagmiddag in de Blinkerd voor 4jarigen die reeds watervrij zijn. Wie plezier beleeft door samen te dansen zit bij de dansbende.


Stichting Sportbelang SGK is de sportorganisatie in Den Haag waar jong en oud met een verstandelijke en of andersoortige beperking kunnen sporten en bewegen.

Hiervoor organiseert de SGK sportieve activiteiten en sportieve reizen. Dit gebeurt op recreatief en op competitief niveau. Meer informatie, extra faciliteiten, openingstijden, contactgegevens en route naar Sport- en.


Ook zwemles, aquajogging en trimles zijn hier te volgen. Een heerlijk verfrissende duik met vrienden of familie, dat is altijd leuk! Hier vindt u alle clubinformatie, teams, sponsoring en agenda.


Ons zwembad is gelegen in een prachtige privé villa aan de Scheveningseweg 1te Den Haag. Daarnaast zwemmen wij in zwembad de Blinkerd (Kikker-, Dolfijn- en A-diploma) en Overbosch (B- en C-diploma).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.