vrijdag 30 augustus 2019

Tuinhuis met afdak

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Werken en studeren in de natuur? Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis!

Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Gebruik uw tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap, tegelijkertijd is een lounge gedeelte onder de overkapping perfect om van die lange zomeravonden te genieten. Wij ontwerpen en produceren alles zelf. Hierdoor houden we de prijzen laag en kunt u uw nieuwe tuinhuis met afdak helemaal naar uw smaak en op basis van uw wensen laten maken.


Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Tuinhuis met plat dak en overkapping.

Een tuinschuurtje met afdak. Een afdak is echter een handig extraatje. Als je een keer extra fietsen moet stallen en de schuur is al vol, dan gebruik je gewoon het afdak.


Met een tuinhuis met overkapping krijgt u een bergruimte en een prachtig overdekt terras erbij. Kortom, u creëert een extra leefruimte in uw eigen tuin dankzij een tuinhuis met zijluifel, ook wel een tuinhuis met prieel genoemd. De grootte van de bergruimte en de grootte van de overkapping is in verschillende maten te krijgen. Een luifel is gemakkelijk te plaatsen als extensie van uw blokhut of tuinhuis. Een complete blokhut aanbouw kan ook nog gecombineerd worden met een luifel voor zowel beschutte berging als houtopslag.


Neem contact met ons op voor vragen over uw beoogde blokhut of tuinhuis. Deze opties gelden voor elke vorm variërend van een blokhut met overkapping tot een blokhut met veranda en van een tuinhuis met afdak tot een tuinhuis met zadeldak. Zo heeft u het gemak van een gesloten berging en geniet u van het buitenleven onder uw overkapping.


Steeds meer mensen kiezen voor de combinatie van een houten tuinhuis met overkapping achter in hun tuin. Kies uit diverse afmetingen tuinhuizen met luifel in blank vuren hout, geimpregneerd hout of Lariks. Chalet Center biedt u vier verschillende merken tuinhuizen aan.


Elk van deze merken heeft wel een tuinhuis met overkapping in zijn gamma, zelfs meerderen.

Wij willen u zeker niet de Yasmina onthouden, een tuinhuis met overkapping van het merk Biancasa. Houten Afdak Compleet voor een Scherpe Prijs: Bestel nu! U krijgt direct een bevestiging. Totale oppervlakte m2.


Ook zonder een afdak is een schuur al heel erg fijn. Moderne werkplaats voor vervaardigen van tuinhuisje met afdak Wil je een tuinhuis met afdak van hoogwaardige kwaliteit, dan ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Wij beschikken over een moderne werkplaats en gekwalificeerd personeel.


Graag leveren wij maatwerk, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. De klant staat bij ons altijd. Mogelijkheden van een blokhut met overkapping. Ook voor een tuinhuis met veranda kunt u bij ons terecht. Met zoveel keus bestaat de kans dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet.


De mogelijkheden voor een tuinhuis met luifel of veranda. Bekijk hiernaast ons uitgebreide assortiment of informeer naar de mogelijkheden van uw favoriete tuinhuis met luifel of veranda. Met een blokhut mét overkapping geniet je het hele jaar door van je tuin.


Voor ieder bouwwerk kunt u vrijblijvend een maatwerk offerte aanvragen. Hier kun je tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen in kwijt. Maar een tuinhuis is veel meer dan een opbergruimte. Je kunt het gebruiken als hobbyruimte, garage en zelfs als gastenverblijf.


Het juiste tuinhuis koop je bij GAMMA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.