vrijdag 30 augustus 2019

Keukenhof lisse openingstijden

Keukenhof lisse openingstijden

De flexibele manier om tickets te boeken. Ons annuleringsbeleid is 1 gratis. Wereldwijde boekingsondersteuning. Beschikbaar wanneer jij dat wilt. Simpel boeken, flexibele opties.


Keukenhof lisse openingstijden

Annuleer tot uur van tevoren. Ontdek fantastische belevenissen. Boeken waar en wanneer jij wilt. Browse van tevoren of onderweg. Vind lisse keukenhof als je nu zoekt.


Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Keukenhof Lisse met openbaar vervoer. De totale reistijd is minuten. Ieder jaar genieten circa een miljoen bezoekers, tussen half maart en half mei, van het mooiste lentepark van de wereld.


Keukenhof lisse openingstijden

In verband met restauratie van de tweede etage, is het niet mogelijk om een rondleiding door het kasteel te boeken. Winkels in Lisse kun je vinden in één van de populaire winkelstraten zoals Blokhuis, Kanaalstraat, Heereweg, Meer en Duin of De Madelief. Op deze pagina zie je een overzicht met Albert Heijn vestigingen in Lisse. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Albert Heijn vestigingen het meest in jouw buurt zijn.


Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. De miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor ruim hectare aan geur en kleur. In de paviljoens wisselen bloemen- en plantenshows elkaar af.


Keukenhof lisse openingstijden

Wij bieden de inzenders en deelnemers aan de bloemenshows een prachtige etalage voor hun bloembollen, bloemen en planten. Er worden regelmatig vakbijeenkomsten voor kwekers georganiseerd. Nu wandel je er - weg van alle drukte – prachtig over lommerrijke paden en lanen. Kijk vooral ook eens omhoog. Volg de N2voor km richting Lisse.


Neem de derde afslag op de rotonde richting Langevelderslag (Stationsweg). Vanaf de N2neem afslag Lisse. Vervolg de route naar Lisse.


Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten. Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked. De keukenhof is alleen geopend in de lente als de bloembollen in bloei staan. Het gehele park is rolstoel vriendelijk.


Het hele park is voorzien van gratis Wi-Fi. Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het park.


Het is een combinatie tussen bloemenshows met unieke bloemensoorten zoals hyacinten, tulpen en andere bolbloemen en doe-activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.