woensdag 14 augustus 2019

Eurom golden 1800

Bestel Eurom Golden bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 660. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Partytenten al vanaf €395! Zo zet je de heater met de afstandsbediening vanuit je luie stoel op stand-by.


Eurom golden 1800

Om de heater helemaal uit te schakelen, druk je de fysieke knop in. De heater uiteraard geschikt voor plaatsing aan de muur, maar hang je hem met hetzelfde gemak aan het plafond. Daarnaast heeft de Halogeen lamp een korte golf, wat betekent dat de warmte nauwelijks verwaaid. Je zet de heater aan of op stand-by met de meegeleverde afstandsbediening. Via de knop op de heater zet je hem helemaal uit.


De Halogeen lamp heeft een korte golf wat betekent dat de warmte nauwelijks verwaaid. Bovendien is deze terrasverwarmer uitgerust met een afstandsbediening, waarmee u deze gemakkelijk aan of uit kunt zetten. De gouden buis zorgt daarnaast voor een groot rendement uit de halogeenlamp. De terrasverwarmer heeft een gouden buis die voor een groter rendement behaalt uit de halogeenlamp.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De halogeenlamp heeft een korte golf wat betekent dat de warmte nauwelijks verwaaid. Kenmerkend aan een halogeenlamp is dat er gebruik maakt van rood licht. De heater is ideaal voor buiten gebruik door de stralingswarmte die het toestel geeft.


Rood licht stralers zijn korte golfstralers en hebben hierdoor een zeer korte opwarmtijd en hoog rendement. Richt de afstandsbediening tijdens het gebruik op het ontvangstpunt van de terrasstraler (op het elektrisch gedeelte). Wanneer zich obstakels tussen afstands-bediening en apparaat bevinden, zal deze niet werken!


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Omdat de terrasverwarming steeds vaker een permanente plek krijgen binnen het huishouden etc, wordt het design steeds belangrijker en mooier. De omkasting is vervaardigd uit aluminium. Deze terrasverwarming met 1. W vermogen heeft een goudkleurige halogeenlamp met extra groot bereik en kan een gebied van tot m² opwarmen. Hij kan 115˚ verticaal gekanteld worden.


Ook deze terrasheater is voorzien van een gouden buis die ervoor zorgt dat er een hoger rendement wordt behaald. Dit maakt de heater erg geschikt voor kleinere terrassen of een klein balkon. Je bedient de heater gemakkelijk met een afstandsbediening.


Eurom golden 1800

Eenvoudige en snelle montage. De bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd. Golden halogeen lampen hebben een nog kortere golflengte en daardoor ligt hun rendement extreem hoog (plm ). De terrasheater heeft een maximum bereik van 16m² en is verticaal draaibaar tot 115° zodat de heater precies in de juist hoek gezet kan worden. Door de halogeen lamp is deze terrasverwarmer geschikt om een oppvervlakte van m² te verwarmen.


De beste online aanbiedingen en kortingen, voor u verzameld in onze digitale folder. Prima geschikt om de koele zomeravonden te verlengen door aangename warmte uit te stralen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.