woensdag 21 augustus 2019

Tuinhuis dakbedekking

Verschillende kleuren verkrijgbaar! Optimaal voor vlakke daken! Koop licht- en ventelatienokken. Dakbedekking voor uw tuinhuis.


Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!

Wilt u uw dak van uw tuinhuis of overkapping bekleden? Wij hebben zowel goedkoop dakleer tot luxe EPDM folie voor platte daken. Tevens ontdekken steeds meer mensen onze Easyroofing aluminium dakfolie voor licht hellende daken. Heeft u een schuin dak bijvoorbeeld een zadeldak of lessenaarsdak? Ook verkopen we rubberen tegels om snel en simpel een mooi dakterras aan te leggen.


Heb je een schuin dak op een tuinhuisje , schuurt of overkapping? Dan koop je bij GAMMA de juiste dakbedekking. Een tuinhuis heeft heel wat verschillende mogelijkheden qua dakbedekking.

De dakbedekking van een tuinhuis is erg belangrijk. Wat maakt EPDM dakbedekking zeer geschikt als dakbedekking voor tuinhuizen ? EPDM laat zich makkelijk verwerken Bij de verwerking van EPDM is geen brander nodig. Fijn, want je wilt de kans op brand bij een houten tuinhuis natuurlijk tot het minimum. De meeste tuinhuizen , blokhutten, garages en priëlen worden standaard uitgevoerd met dakleer of zwarte dakshingles. Wanneer uw blokhut is uitgevoerd met dakleer adviseren wij om dit dakleer te vervangen door bijvoorbeeld dakshingles of Onduvilla.


Deze dakbedekkingen hebben namelijk een langere levensduur dan dakleer. Op zoek naar dakbedekking ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan dakbedekking. Bekijk hier ons online aanbod.


Nog op zoek naar een (nieuwe) dakbedekking voor uw tuinhuis ? Bij ons vindt u zowel gewone roofing als shingles. Shingles zijn ook vervaardigd uit roofing, maar zien er eerder uit als dakpannen. Zo ziet uw tuinhuisje er ook echter en beter afgewerkt uit. De tuinhuizen met zadeldak kan u zowel bekleden met roofing als met shingles.


Voor carports of tuinhuizen kun je bijvoorbeeld kiezen voor golfplaten. Een schuin dak vraagt om een ander soort dakbedekking als een plat dak. Bij GAMMA vind je verschillende keuzemogelijkheden.

Er zijn diverse dakbedekkingen mogelijk. Je kunt jouw dakbedekking gelijk online kopen bij Praxis, als je dat wilt. Slim is het dan om meteen alles wat je nodig hebt voor je dak te bestellen, want wij kunnen dan je dakbedekking samen met de onderlaag, de eventuele schroeven en misschien zelfs een dakgoot bij je thuis bezorgen.


Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Dakleer, shingles, EPDM-folie en toebehoren. Bestel een volledig pakket voor de dakbedekking van uw tuinhuis.


Wilt u graag (nieuwe) dakbedekking op uw tuinhuis laten plaatsen? Dan heeft u een keur aan keuzemogelijkheden. Door de meeste eigenaren van een tuinhuis wordt gekozen voor zogeheten shingles als het gaat om de dakbedekking van hun tuinhuis.


U vindt hier onder andere dakshingles en dakleer. Tevens kunt u bij ons diverse andere dakbedekking bestellen zoals EPDM dakbedekking en dakpanplaten. Er is vrijwel geen onderhoud benodigd aan goede dakbedekking. Bij een plat dak is dat anders. Is je tuinhuis dakbedekking aan vervanging toe of ben je gewoon op zoek naar een bedekking die bij de initiële constructie past, dan loont het om vooraf je verschillende opties te vergelijken.


Met dakshingles als dakbedekking is het dak van uw tuinhuisje of blokhut waterdicht en bestand tegen zowel wind als hoge en lage temperaturen. Met dakshingles in beverstaart vorm komt u altijd goed uit, met deze shingles bekleedt u eenvoudig lastige dakvormen. Is jouw fietsafdak bijna af, maar moeten er nog mooie dakshingels op? Of wil je met een heldere golfplaat je afdak droog houden en toch licht? Je hebt zo veel keuze als het om dakbedekking gaat.


Als je het dakvlak wilt bedekken met vloeibare dakbedekking , dan moet je eerst een voorstrijklaag op de ondergrond aanbrengen. Hiervoor gebruik je een zogenaamde luiwagen of trekker. Die komt ook weer van pas als je de vloeibare dakbedekking zelf gaat aanbrengen.


Het verbruik per laag vloeibare dakbedekking is circa liter per m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.