dinsdag 13 augustus 2019

Houten veranda met glas

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Bekijk hier alle veranda 's van douglas hout en lariks hout met een dak van glas. Een glazen dak geeft een extra luxe uitstraling aan een houten overkapping.


Houten veranda met glazen dak kopen? De houten overkapping kans bijvoorbeeld tegen uw huis of een muur worden geplaatst.

Daarnaast beschermt een glazen schuifwand ook tegen weer en wind. Zo geniet u, ook met minder mooi weer, van het ultieme buitengevoel. De glazen schuifwanden kunnen optioneel voorzien worden van plakhandgrepen, borstels en meenemers.


Wij verzorgen voor u de gehele montage en indien nodig de aanpassing aan uw veranda. Excellent Lariks houten veranda met glazen dak. Voor een houten veranda met glas moet u bij de Blokhutspecialist zijn. Door het plaatsen van de glazen wanden kunt u uw veranda geheel afsluiten en ook in de winter genieten van een heerlijk plekje.


Doordat er vrij veel wind staat op de plek van de overkapping hebben we de glazen schuifwanden later nog voorzien van tocht en sierstrips wat er voor zorgt dat het minder tocht in de overkapping.

De glasschuifwanden zijn in diverse afmetingen en hoogte maten te verkrijgen. Interesse in een houten veranda met glazen schuifdeuren? Deze kunt u jaarlijks opnieuw behandelen met beits voor extra bescherming en een mooie uitstraling van het hout.


Daktype:aluminium daksysteem met 4. Deze veranda is meter diep waardoor een verzwaarde onderbouw noodzakelijk is. Hij heeft schroefpaalfundamenten en ledverlichting. Geef uw veranda of terras een rustieke uitstraling met de Lariks houten terrasoverkapping voorzien van glazen dak.


Alle houten balken worden op maat gezaag geïmpregneerd en gekantfreesd en de muurbalk en dwarsligger worden ingefreesd. Zo heeft uw houten overkapping meteen de juiste afstand en het juiste afschot. Veranda met overkapping v. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Een Hyper moderne veranda met grote glaspartijen uitgevoerd in bijvoorbeeld padoek of een landelijke veranda in eik met afrormosia raampartijen met een houten kruisvorm behoren tot de eindeloze mogelijkheden.


Belgo Garant ontwerpt en maakt alle houten veranda ’s op maat, wens en budget van de klant. Zeker veranda ’s met een constructie van douglashout. Een houten veranda heeft een luxe en natuurlijke uitstraling. Als we het over een veranda hebben, dan wordt er oorspronkelijk een uitbouw van een woning bedoeld.


Tegenwoordig wordt een veranda ook aan een schuur of een tuinhuis gebouwd.

Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Alle producten en benodigdheden om uw tuin in te richten én af. Onze panelen hebben een standaard afmeting van 120x60cm, een dikte van slechts 8mm en zijn gemaakt van gelaagd glas. De panelen hebben en vermogen van 65WP en zijn door TüV gecertificeerd.


Of u nu een veranda , serre, tuinkamer of carport wilt bouwen, wij kunnen het voor u maken met onze Transparante Zonnepanelen geïntegreerd. Een overkapping met een prijsvriendelijke constructie, maar met hoogwaardige kwaliteit en duurzame aluminium beglazingsprofielen. U heeft de mogelijkheid om uit standaard kleuren, volledig maatwerk en soorten dakbedekking te kiezen. Lekker veel daglicht met uw veranda op maat. Een goed gebouwde houten veranda kent veel lichtinval.


Voor extra licht is het mogelijk om lichtkoepels of een lichtstraat in het ontwerp op te nemen. Optioneel kunt u voor zonwerend glas kiezen. Zorg in elk geval voor een goede ventilatie, want dat voorkomt vocht en ongedierte. Het model exclusief is ons model Klassiek met luxe opties als een balustrade, lichtstraat, een glazen zijwand of glas in lood bovenlichten. Het is met recht de limousine onder de veranda ’s.


Ook deze veranda wordt helemaal tot in detail op maat voor u gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.