woensdag 28 augustus 2019

Overkapping bouwpakket

Overkappingen als bouwpakket via Tuinmaximaal. Zeer makkelijk zelf te monteren! Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is?


Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.

Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Douglas overkapping bouwpakket De Lariks Douglas overkappingen worden als doe-het-zelf pakket of op maat geleverd in zowel Nederland als België. In ons assortiment vindt u verschillende maten en soorten.


Een houten overkapping van douglas hout is een aanwinst voor uw tuin en buitenleven. Maak er uw eigen tuinkamer van met een mooie zithoek, buitenkeuken of een andere aankleding. Een overkapping van hout kan zowel aan huis gebouwd worden of vrijstaand in de tuin.

Vervolgens plaats je de overkapping zelf en je krijgt hier een uitgebreide handleiding bij. Als je handig bent dan kan je dit een boel geld besparen. Daarnaast geeft het je de kans je eigen stempel te drukken door de overkapping naar jouw smaak af te maken. Hier lees je over de prijzen voor een terrasoverkapping bouwpakket. Het douglas houten overkapping bouwpakket wordt geleverd exclusief wanden.


Met dit materiaalpakket bent u zeer flexibel bij het bouwen van uw veranda. De veranda kan eventueel nog op maat worden gemaakt. Ook kunt u bijvoorbeeld douglas Zweeds rabat mee bestellen bij uw overkapping. Deze zijn ook leverbaar als zwart rabat.


De levertijd van de terrasoverkappingen bedraagt ca weken. Aflevering geschiedt standaard als doe-het-zelf zelfbouwpakket. Omdat de overkapping slechts uit enkele onderdelen bestaat, is montage echter zeer eenvoudig. Het bouwpakket is voorzien van een uitgebreide Nederlandstalige handleiding.


Het ultieme buitengevoel zonder dat het weer je parten speelt. De blokhuttenoutlet heeft een groot aanbod aan overkappingen.

Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een overkapping is er vanaf 2bij 300cm en tot 6bij 350cm. Zowel voor de grote als kleinere tuinbezitter dus. Al onze overkappingen zijn van hout.


Terrasoverkappingen zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook nog eens heel leuk staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke houten overkapping met een piramide dak? Weer of geen weer, met een gezellige terrasoverkapping kan je de visite altijd ook in de tuin ontvangen. Bekijk hier alle bouwpakket overkappingen van fijnbezaagd Lariks Douglas hout. Kies uit fijnbezaag dus licht ruw of bekijk hier glad geschaafde prefab terrasoverkappingen.


Wilt u uw aluminium overkapping zelf monteren? Wij leveren uw terrasoverkapping als compleet bouwpakket , welke eenvoudig zelf te monteren is. Met onze montagehandleidingen loopt u stap voor stap het gehele bouwproces door.


Indien u de overkapping niet zelf kunt of wilt monteren, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. Zoek naar overkapping op maat op de nieuwe KensaQ. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Houten bouwpakket met pen en gat verbinding: compleet voor het maken van bijvoorbeeld een carport, schuur, garage of veranda.


Gebouwerbij voor u ook op maat gemaakt! Uw overkapping online kopen. Heeft u de perfecte overkapping gevonden?


Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, krijgt u binnen weken uw gekozen houten overkapping als bouwpakket aangeleverd. Met behulp van de meegeleverde montagehandleiding is het vrij eenvoudig om, de overkappingen die wij aanbieden, op te bouwen. U wilt een overkapping op maat? Het enigste wat u nog moet doen is met een hamer de houten delen in elkaar te tikken.


Klik op de calculator, kant en klare overkapping hardhout in bouwpakket te ontvangen, en wij rekenen met een paar klikken het voor u uit. Bij een overkapping douglas hout bouwpakket met plat dak, krijgt u een zelfbouwpakket, waarbij u het hout zelf nog op maat moet zagen. Hierdoor koopt u tegen een zeer voordelige prijs een compleet overkapping douglas hout bouwpakket. Al uw vragen kunnen dan worden beantwoord.


Plaatsing door Van Feij is natuurlijk ook mogelijk, mocht u daar behoefte aan hebben. Een bouwpakket van Van Feij garandeert hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk de foto’s van onze prefab overkappingen , veranda’s en bijgebouwen.


Omdat ervoor te zorgen dat bij het maken van een overkapping alles naar wens is, zijn er veel mogelijkheden om tot het eindresultaat te komen dat jij wilt bereiken. Geen probleem, bij de Blokhutspecialist kunt u er voor kiezen om het houten bouwpakket geheel door onze monteurs te laten opbouwen tegen een meerprijs. Zo krijgt u toch een mooie houten blokhut, garage, chalet of overkapping , maar u hoeft er dan zelf niks meer voor te doen. Meer informatie over de verschillende klasse overkappingen vind u HIER.


Links in het menu vindt u verschillende accesoire`s of uitbreidingsmogelijkheden voor uw terrasoverkapping. Onder andere Glazen wanden Luxe zonwering, verwarming tot zelfs luxe tuinkamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.