maandag 12 augustus 2019

Hoe vlooien bestrijden

Bestel Snel en Voordelig Online! Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service.


U betaalt geen verzendkosten.

Nu je huisdier(en) zijn behandeld tegen vlooien , is de volgende stap om de vlooien in huis te bestrijden. Voordat de besmetting een onbeheersbare taak wordt, is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen om de beestjes kwijt te raken. Het kan voorkomen dat huisdieren ongewild een aantal kleine vriendjes met zich meebrengen, deze vriendjes komen in de vorm van minuscule, bloedzuigende, hardnekkige beestjes. De vleugels van de vlo zijn dan wel verloren gegaan, maar ze beschikken nog wel over krachtige springpoten. Hiermee verplaatsen vlooien zich razendsnel van de ene naar de andere plek.


Een volwassen vlo is zo’n één tot drie millimeter groot en is donkerrood van kleur. In dit blog vertellen we je alles over vlooien , hoe je huisdier vlooien krijgt en hoe je vlooien kan bestrijden. Niet voor niets is de ernst van de plaag zo bepalend voor het totale kostenplaatje.

Vlooien , hoe zien ze er uit en waar leven ze? Helaas komt u niet zomaar van een vlooienplaag af. Met een speciaal vlooienkammetje zijn vlooien en vlooienpoepjes uitstekend op te sporen.


Elke kat kan vlooien krijgen! Hoe loopt een kat vlooien op? De meeste mensen denken nog steeds dat vlooien overspringen van het ene naar het andere dier. U moet de vlooien op het dier bestrijden , de vlooien in huis en de eitjes en larven in huis.


Zodra vlooien worden geconstateer moet alle honden en katten in huis worden behandeld met een bestrijdingsmiddel. Vraag hierover raad aan de dierenarts. Was het kussen of deken van uw huisdier. Binnen een paar dagen ben je af van de vlooien en eitjes!


Azijn en kokosolie werken hierbij ook uitstekend. Echter wees voorzichtig met de hoeveelheden want knoflook kan bloedarmoede veroorzaken wanneer je te veel en te vaak knoflook geeft. In de tuin bestrijden wij hier de vlooien met lavendel. Een ongediertebestrijder begint nooit direct met het bestrijden van de vlooien in jouw woning. Hij brengt in eerste instantie de ernst van het probleem in kaart en kijkt in welke ruimtes het ongedierte allemaal zit.


Zodra hij dit in kaart heeft, kan hij beginnen met het bestrijden van de vlooien.

Hoe meer ruimtes met vlooien behandeld moeten worden, hoe meer tijd en middelen nodig zullen zijn om het probleem op te lossen. Om vlooien te bestrijden kunnen we natuurlijke producten gebruiken. Jouw ongediertebestrijder zal je uitgebreid over de kosten inlichten voor de werkzaamheden van vlooien bestrijden aanvangen.


Je kan ze op verschillende manieren aanbrengen, ofwel rechtstreeks op je huisdier ofwel in je huis. In dit artikel stellen we je enkele van de beste en de meest doeltreffende remedies voor. Deze middelen doden de volwassen vlooien op het dier, maar vaak nemen ze ook de omgeving (eitjes, larven en poppen) mee in de behandeling. Uiteraard bespreken we hoe je vlooien bij de hond kan bestrijden met natuurlijke middelen.


Door cederhout snippers te verspreiden in de tuin, weer je ze zoveel mogelijk. Geen schade voor je kat, jou of je tuin, maar ook geen vlooien meer. De chemische producten tegen vlooien werken veelal sneller. Op een natuurlijke manier vlooien bestrijden in een kattenhuishouding is lastiger.


Wanneer u een huisdier hebt, kan deze besmet zijn met vlooien. Ook zonder huisdieren kunt u echter vlooien in huis krijgen. Hoe kunt u vlooien in huis bestrijden ? Het is dan zaak om ze effectief te bestrijden. Wij beschrijven het in dit artikel. U kunt ook gelijk hier het bij u uit de buurt opvragen.


Bestrijd vlooien daarom effectief met goed werkzame en veilige vlooienmiddelen. Natuurlijk wil je vlooien in je huis liever voorkomen dan bestrijden ! Zorg ook dat je kennis hebt van de levenscyclus van de vlo , en begrijpt hoe en op welke plaats in de cyclus ingegrepen kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.