woensdag 28 augustus 2019

Overkapping dakterras

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Een dakterras overkapping zorgt voor je droomplek op het dak.


Lekker na het werk even op het dak zitten of gewoon de hele dag loungen met mooi uitzicht is een luxe die niet veel mensen hebben. Bekijk meer ideeën over Tuinhuizen, Tuin en terras en Achtertuinen.

De Vrijstaande dakterras overkapping met lamellen VARIA Pergola is modulaire bioclimatische buitenkamer gemaakt uit geëxtrudeerd aluminium, De VARIA heeft rondom rits screens die zijn ingebouwd in het frame van de Varia dakterrasoverkapping. De terrasoverkappingen kunnen perfect op uw dakterras of balkon geïntegreerd worden. Zo kan de overkapping ook dienst doen als zonwering voor binnen: de hoge middagzon wordt tegengehouden, terwijl een lage voor- of najaarszon wel wordt doorgelaten. Bij vaste overkappingen komt een terrasoverkapping die vasthangt aan de gevel het vaakst voor. Logisch, aangezien het terras bij de meeste huizen direct naast de gevel ligt.


Hetzelfde geldt voor een dakterras overkapping. Velen zien een vaste terrasoverkapping als een goedkoper alternatief voor een veranda waarbij het buitengevoel nog sterker is. Met ruim jaar ervaring is Jumbo dé specialist in terrasoverkappingen en serres.


Van topkwaliteit hout of aluminium, met prachtig design.

In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de terrasoverkapping van uw keuze direct online berekenen en desgewenst direct bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden overkapping toch eerst van dichtbij wilt bekijken. U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom. Anders dan bij een dakkapel (wat rechtoe-rechtaan is) zal je bij een dakterras wel meer je eigen stem willen laten horen om je wensen kenbaar te maken. Denk aan de keuze van het dakluik. Nu denk je wellicht aan de kosten van een groter dakterras maar die vallen gelukkig vaak mee.


Vooral extra m² maken bij het dakterras is relatief. Voor een terras overkapping gelden dezelfde richtlijnen en regels als voor een aanbouw. Om te bekijken of u een vergunning nodig heeft voor uw veranda KLIK HIER Wanneer u twijfelt of u een vergunning nodig heeft voor uw overkapping , kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, om een helder beeld te krijgen voor de door u gewenste terras overkapping. Je krijgt snel de prijzen in huis zodat je eenvoudig de beste deal vindt en geld bespaart.


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Zo wordt de keuze nog makkelijker. Info over dakterras overkapping. Resultaten van zoekmachines! Ik wil op een klein dakterras een overkapping plaatsen, zodat ik iig droog kan zetten.


Dakterras Techniek streeft ernaar u als klant dakterrassen aan te bieden tegen scherpe prijzen. Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste overkapping voor u is. Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan allemaal!


Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een Fonteyn veranda ook nog eens prijsgunstig.

Wij kopen onze veranda’s groot in, waardoor de prijzen voor u laag blijven. Voorbeeld zelf overkapping maken van lariks douglas hout. Staanders We adviseren bij een overkapping van bij meter voor stuks verticale palen (ook wel staanders genoemd) te kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.