donderdag 22 augustus 2019

Overkapping helmond

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Veranda of overkapping maken?


Wilt u een veranda of overkapping maken? Voor doe-het-zelvers zijn wij de beste partij met onze concurrende tarieven en uitstekende service. Bestel nu ook direct online!

Bent u voor uw tuin in Helmond op zoek naar de luxe van een fraaie overkapping ? U heeft de keuze uit een zeer ruim assortiment aan houten overkappingen en tuinhuisjes. Ons motto Alles is mogelijk maken wij graag voor u waar tegen aantrekkelijke prijzen. Houten terrasoverkappingen bieden beschutting tegen felle zon, regen en wind. Overkapping aan huis vast.


Bij regen, hagel of sneeuw heb je een droge overgang naar binnen. Houten overkapping Op Mei hebben wij contact opgenomen met Tradobouw en de volgende dag kwam er al iemand aan de deur om de mogelijkheden te bespreken. Een paar weken later konden wij al direct genieten van onze houten overkapping.

Klasse werk geleverd en een tevreden klant! Willem, Jeanne, Milan en Charlotte van Dijk ontvangen u graag in de onlangs verbouwde showroom aan de Engelseweg 1in Helmond. Van idee, naar schets en realisatie. Wij helpen jou met het realiseren van je droomproject. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.


Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.


De leefruimte wordt hierdoor vergroot en met een overkapping die voorzien is van zijwanden kun je langer van mooie avonden genieten. Een terrasoverkapping kan ook een mooi verlengstuk van je woonkamer of keuken zijn. Dit maakt het ideaal voor het gebruik van veranda’s, overkappingen en serres. Met aluminium maakt u ook een milieubewuste keuze. Dit materiaal is namelijk voor meer dan recyclebaar.


Bij Serre Bouw Brabant werken we met verschillende kleuren, zodat uw overkapping of veranda in Helmond precies de kleur krijgt die u voor ogen hebt.

Design tuinhuis overkapping Helmond. Het moderne design tuinhuis type Helmond heeft een overkapping die gebruikt kan worden om heerlijk onder te zitten op de zomeravonden, maar het kan ook perfect gebruikt worden als carport. De staanders onder de overkapping cq. Vergunningsvrij bouwen en verbouwen. Om te bouwen of verbouwen, heeft u vaak een omgevingsvergunning (voorheen: bouwvergunning) nodig.


Soms hoeft u geen vergunning. De glazen schuifwanden kunnen worden voorzien van een tochtstrip zodat er geen wind tussen de delen naar buiten kan. De glazen schuifdeuren en de rail zijn geïsoleerd maar zorgen wel voor een strakke uitstraling en zorgen ervoor dat u uw overkapping ook in het voorjaar en najaar optimaal kunt gebruiken.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Als u op zoek bent naar een overkapping in Helmond , Deurne, Gemert, Boekel of Uden, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Lucassen Zonwering. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Maar u bent niet alleen maar bij ons aan het juiste adres voor een mooie, sterke overkapping. Voor een op maat gemaakt hoogwaardige overkapping ben je bij ons aan het juiste adres. Met een keuze uit verscheidene opties vindt je het product die het beste bij je past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.