donderdag 8 augustus 2019

Tuinhuis zadeldak

Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan. Werken en studeren in de natuur? Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Zijluifels zijn ook mogelijk bij blokhutten en tuinhuizen met zadeldak om bijvoorbeeld uw haardhout of container kwijt te kunnen. Traditioneel of modern Een blokhut of tuinhuis met zadeldak is erg praktisch voor de afvoer van water en geeft een traditionele uitstraling in uw tuin.


Een tuinhuis is een multifunctionele oplossing voor in iedere tuin. Heeft u behoefte aan meer bergruimte, een plek om uw fietsen in te stallen of wilt u tijdens de wintermaanden ergens uw tuinkussens kwijt? Met een tuinhuis kan het allemaal. Het dak ziet er robuust uit en is goed bestand tegen het weer.


Op een zadeldak heeft de wind minder vat en bij regen loopt het water naar beneden. Uiteraard heeft uw tuinhuis in dit geval wel een goede afwatering nodig. Daarom adviseren wij u wel een dakgoot aan uw tuinhuis te monteren. Al vele jaren maken wij dit type tuinhuisjes in onze fabriek en nog steeds is het model erg populair. Zowel in Wijchen als in Waalwijk kunt u terecht in onze.


Blokhut met zadeldak Een blokhut met zadeldak wordt ook wel een puntdak genoemd. Dit is een traditionele dakvorm en komt dan ook vaak voor, vooral bij gemetselde woningen. Eén van de voordelen van een blokhut met zadeldak is de extra ruimte binnenin. De Alicia is een compact tuinhuis dat zich perfect leent als opslagruimte voor al uw waardevolle bezittingen. Door de dubbele deuren in het tuinhuis bergt u er eenvoudig grotere eigendommen in op als bijvoorbeeld zitmaaiers of riante tuintafels.


Door het solide hang- en sluitwerk van dit tuinhuis zijn uw spullen ten alle tijden veilig opgeborgen. Oorspronkelijk werden doorgaans alleen tuinhuisjes met een zadeldak gemaakt. Dit traditionele dak is nog steeds erg populair voor nieuwe tuinhuizen. Deze houten tuinhuizen met zadeldak worden ook wel puntdak genoemd.


De bouwwerken op deze pagina kunnen altijd op maat geproduceerd worden zoals u het wenst. Houthandel Boumans is een producent van hoogwaardige tuinhuizen, het Zadeldak is ontworpen als elegante en eenvoudige opberg oplossing. Dit tuinhuis is gemaakt met opslaande deuren, daarnaast is een raam geplaatst om zoveel mogelijk licht naar binnen te brengen.


Tuinhuis zadeldak

Door het zadeldak is er optisch meer ruimte in het tuinhuis. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! U krijgt direct een bevestiging. Als u op zoek bent naar een blokhut zadeldak bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres.


Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan blokhutten met een zadeldak op maat. Lugarde, Woodpro en Grandcasa. Een zadeldak van een tuinhuis is tweezijdig. De zijden kunnen zowel gelijk, als ongelijk zijn en zorgen voor goede afvoer van regenwater.


Tuinhuis zadeldak

Als je een tuinhuisje met een zadeldak bestelt, kun je ervoor kiezen om de houten onderdelen te laten dompel-impregneren of te kiezen in gecoate uitvoering. Hierbij heb je de keuze uit diverse kleuren. Zadeldak Houthandel Boumans maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen.


Bent u op zoek naar een tuinhuis met zadeldak ? Mocht het tuinhuis van uw dromen niet tussen de standaardoplossingen staan, dan is het uiteraard ook mogelijk om voor een maatwerkoplossing te kiezen. Vrijwel alle aspecten van het tuinhuis met zadeldak zijn helemaal naar uw voorkeuren aan te passen: van het type materiaal tot de dakbedekking. Dit tuinhuisje heeft een zadeldak en is compleet geïmpregneerd.


De wanden worden van Noord-Europees vurenhout gefabriceerd. Het tuinhuis type Terborg met zadeldak wordt in prefab wanden aangeleverd. Veel gereedschap, tuinwerktuigen en tuinmeubelen vinden een plaats in het tuinhuis. Tuinhuis zadeldak Terborg. Het stabiele tuinhuis biedt niet enkel bescherming tegen weer en wind maar ook tegen vuil en stof.


Het tuinhuis met overkapping plat dak heeft een tijdloze uitstraling en past in vele moderne tuinen. Het lessenaarsdak op deze overkapping met berging heeft een compacte uitstraling, maar biedt wel alle ruimte die u wenst. Het gemak van een tuinhuis met zadeldak. Al onze tuinhuizen bieden volop plaats voor je tuinmeubelen en tuingereedschap. Maar sommige modellen bieden nog wat extra ruimte.


Tuinhuis zadeldak

Dat zit ‘m vooral in de constructie van het dak. Want het tuinhuis met zadeldak heeft een wat hogere nok. De prachtige tuinoverkapping met zadeldak Hamar is een modulair zelfbouw systeem waarbij je zelf kiest hoe jouw overkapping eruit zal zien.


Aan de hand van bijgeleverde handleiding bouw je met dit doe-het-zelfpakket een grote overkapping in je tuin waaronder je jouw tuinmeubelen en BBQ een plaatsje kan geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.