vrijdag 23 augustus 2019

Strakke tuin ideeen

Van tuinhout tot sierbestrating! Een strakke tuin kun je in allerlei stijlen en uitvoeringen aanleggen. Zoals je hebt gezien kun je zowel een grote als een kleine strakke tuin inrichten.


Met planten of zonder planten, met terras of zonder terras: zolang de lijnen en contrasten goed worden toegepast kun je doen wat je wilt in je nieuwe strakke en moderne tuin. Niet iedere vorm hoeft strak te zijn.

Bij moderne tuinen denken we al snel aan strakke lijnen. Om zo dicht mogelijk bij het idee van de minimalistische stijl te blijven, willen we zo min mogelijk niet strakke vormen verwerken. Maar hoe mooi is het om een kronkelig pad in een strakke moderne tuin te verwerken?


Bekijk meer ideeën over Tuin , Tuin ideeën en Tuin inspiratie. We all want to have a patio in our house for aside from being an extended social area, it allows us to spend time outside with the comforts of our home. Benieuwd hoe je de tuin strak en modern kunt inrichten?


Laat je hier inspireren door de laatste trends en moderne tuin ideeën.

De trends in moderne tuinen zijn vierkante en rechthoekige vormen, beton, hout en wit. Moderne tuin met siergrassen. Je kunt een moderne tuin met siergrassen voorzien, want deze soort beplanting zorgt voor rust en eenvoud.


Het mooiste is om een in één rechte strook de siergrassen te plaatsen, omdat je op deze manier het beste een strakke tuin kan inrichten. Om de tuin niet te saai te laten worden helpt het om enkele weelderige planten op prominente plekken te zetten. Ook moet het denken in de hoogte niet vergeten worden. Pas bijvoorbeeld één of meerdere bomen toe. De basis blijft dan strak , maar je creëert toch een groene uitstraling.


Een kindvriendelijke en groene tuin in Groot Ammers. De tuin heeft diverse terrassen, een gazon om te spelen, een zandbak en een verzonken trampoline. Ideaal voor in een strakke tuin zijn grote terrastegels. Deze tegels geven de tuin een moderne look.


Strakke tuin ideeën: gebruik grote terrastegels. Grote terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hierdoor kan je eenvoudig een grote tegel soort vinden, die naadloos aansluit bij de inrichting van jouw tuin.


Bezoek onze referentiepagina’s en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen , klassieke tuinen , dakterrassen,.

Deze planten passen perfect in de moderne tuin , omdat ze strak op maat geknipt kunnen worden. De mediterraanse tuin lijkt in weinig op de natuurlijke of moderne tuin. Deze tuin is in principe vrij kaal wat planten betreft, maar vervangt dat door meer te focussen op decoraties. Ben je op zoek naar leuke tuinideeën? Je vind hier een verzameling van voorbeeldtuinen, van strakke moderne tuinen tot stijlvolle tuinen.


Onze gastbloggers geven je advies, tips en tuinideeën om van jouw tuin een droomtuin te maken! Heb je zelf ook goede ideeën of inspiratie? Wat zijn de formaten van de tuin ? Welke delen van de voortuin vangen veel zon en welke delen hebben voornamelijk schaduw? Een kleine tuin ontwerpen vraagt om slim en creatief gebruik van de ruimte.


De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak. Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.