vrijdag 9 augustus 2019

Tuin indeling

Van tuinhout tot sierbestrating! Bekijk het bord Tuin indelingen van reginavanderwallen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Tuin indelingen , Tuin en Tuin ideeën. Fantaseren over een nieuwe tuin is heerlijk. Maar het daadwerkelijke aanleggen vergt veel meet- en denkwerk.


Maak allereerst een wensenlijst.

Wat vind jij belangrijk voor jouw tuin ? Kijk daarna wat er technisch nodig is om dit te realiseren. We helpen je bij het ontwerpen en het tekenen van een. Een lijstje met hoe je je tuin denkt te gaan gebruiken en hoeveel tijd je hebt voor onderhoud. Een tweede lijstje met daarop wat voorbeelden van wat je wel en niet mooi vind aan andere tuinen. Inspiratie doe je op bij tuinen die je vaak genoeg ziet op televisie bij Eigen Huis en Tuin of bij vrienden en familie.


Tip – zelf tuin indeling maken of uitbesteden? Het maken van een goede tuin indeling is complex werk waar veel bij komt kijken.

Wilt u uw tuin indeling echt goed en duurzaam aanpakken? Dan kunnen wij het sterk aanbevelen om een hovenier in te schakelen. Komt u er echt niet uit bij tuin indeling maken? Dan kunt u deze taak beter uitbesteden aan de tuinontwerpers van Schetsservice. Door hun jarenlange ervaring in het vak, kunnen zij iedere tuin de perfecte indeling geven.


Zelfs als uw tuin een vreemde vorm heeft, kunnen onze tuinontwerpers de perfecte tuin indeling maken. Een kleine tuin ontwerpen vraagt om slim en creatief gebruik van de ruimte. De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak. Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin. De basis van de moestuin is nu gelegd.


Op de juiste plek is met goede grond en bemesting gezorgd voor een ideaal zaaibed. Dan kun je nu aan de slag met het indelen van de tuin. Verdeel je moestuin in verschillende vakken.


Per vak is het verstandig om één soort gewasgroep bij elkaar te planten. De grootte van de tuin en de vorm ervan bepaalt ook hoe de indeling eruit moet komen te zien. Een tuin met een L-vorm, zijtuin of schuine hoeken erin vergt een ander ontwerp en indeling dan een tuin die vierkant of lang en smal is.


Bij het opstellen van het grondplan is het daarom handig om in schaal te werken.

Teken je tuin met ons professioneel 3D tuinontwerp programma. Een tuin indeling maken laat u doen door Hoveniersbedrijf van Ekeris. Wellicht heeft u al een idee over wat u met uw tuin wilt. Maar wanneer u dat niet heeft dan is het uiteraard geen enkel probleem. Wij komen graag met ideeën en een passend advies om uiteindelijk de tuin te kunnen realiseren waar u zo van heeft gedroomd!


Groen in de tuin zorgt voor een heleboel sfeer en bovendien is uit onderzoek naar voren gekomen dat een groene ruimte gezond is en voor rust zorgt. Massa zijn terrassen, paden en bouwkundige elementen. Een andere mogelijkheid is toepassing van de online tuinontwerp-software als ‘schetsblok’.


U voert alleen de grove contouren van uw tuin in, bewaart het conceptontwerp en vult in overleg met een van onze tuinarchitecten de details in. Wij helpen u graag om te komen tot een perfect eindresultaat. Goedkoop je tuin aanleggen of opknappen.


Tips voor het inrichten van een kleine tuin. Welke functies moet de tuin hebben, tuinieren, eten, kindvriendelijk zijn, voor zonaanbidders, moet er nog bergruimte bij, kortom allemaal zaken die van invloed zijn op de indeling van de tuin. Zoek eens wat plaatjes in tijdschriften of op Pinterest en plaats deze op een. Toe aan een nieuwe indeling van de tuin ? Zelf een tuinontwerp maken is uitdagen maar zeker niet onmogelijk.


Bepaal je budget en ga aan de slag. Stijl en functie van de tuin. Bedenk voor je begint met ontwerpen welke functies jouw tuin allemaal krijgt: sier, ontspanning, een speelplek voor de kinderen.


De tuin heeft diverse terrassen, een gazon om te spelen, een zandbak en een verzonken trampoline. De tuin ligt aan een sloot welke helemaal is afgezet met een hardhouten hek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.