maandag 19 augustus 2019

Hortensia boeket

Voor 14:bestel dezelfde dag in huis. Handgebonden door lokale bloemisten. Bezorgd door uw lokale bloemist. Maak iemand blij met verse bloemen! Hét online tuincentrum met meer dan 10.

Jetzt beim Testsieger bestellen! Kwaliteit voor lage prijs. Hortensia ’s in een boeket. De hortensia komt oorspronkelijk uit Azië en Zuid-Amerika.


Leuk weetje: haar chique naam Hydrangea komt van ‘hydro’ (water) en ‘angeion’ (kruik). De vorm van de hortensia doet namelijk denken aan een oude waterkruik. Boeketmaat afbeelding: medium.


Inmiddels kun je ze ook in alle mogelijke kleuren krijgen als snijtak in huis.

De grote bloemen van de hortensia zijn prachtig als aanvulling in een boeket , maar staan ook geweldig goed in hun eentje te pronken. De bloeiende takken blijven lang staan. We kennen de hortensia oorspronkelijk als plant voor in de tuin. Maar de hortensia staat ook prachtig als snijtak in huis. Met dit boeket haal je een stijlvolle bos bloemen in huis.


Naast dat je het boeket kunt neerzetten, kun je de grote bloemen ook verwerken als aanvulling in een ander boeket. Met een gedroogde hortensia kun je leuk decoreren of bijvoorbeeld een hortensia krans maken. Dit past helemaal bij het najaar.


Heb je de bloem in een boeket cadeau gekregen, dan is het vaak een stuk lastiger om deze te laten. Dit is namelijk de basis voor je boeket. Kies je voor een boeket met enkel hortensia ’s, dan valt het boeket waarschijnlijk wat goedkoper uit omdat je met relatief weinig bloemen een goed gevuld boeket krijgt. Uiteindelijk is de arbeid en de tijd die het kost om alle wensen te bespreken vaak kostbaarder dan het boeket zelf.


Liebevoll zusammengestellte Blumengeschenke für jeden Anlass mit 7-Tage-Frische-Garantie. Ultricies sociis ut vel parturient! Nec quis turpis placerat ac hac tincidunt, velit, vel sit mauris a, dolor, natoque enim! De meesten onder ons zullen niet gauw zelf een boeket maken omdat de techniek hen ontbreekt.


Hier maken we een korenschoof gebonden boeket in klassiek wit-groen.

Wie geef jij dit kleurrijk hortensia boeket ? Onze bloemist heeft hem met zorg samengesteld. Het boeket is opgebouwd uit diverse takken en zijtakken en heeft grote bloemen. Met zijn vele grote en kleine bladeren in verschillende tinten is dit zijdeboeket een lust voor het oog.


Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht maken wij dit boeket met kakelverse bloemen compleet. Wekelijks is het assortiment anders, kan het boeket afwijken en komt er een vergelijkbare bloem voor in de plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.