vrijdag 9 augustus 2019

Strak hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online.

STRAK HEKWERK Breedte van de hekken is 200cm, prijzen zijn per meter en bij aankoop van hek wordt paal geleverd. Bent u op zoek naar een hekwerk met een chique uitstraling voor uw woning, bedrijf of hotel met een vriendelijk prijskaartje, dan is ons luxe spijlenhekwerk een prima alternatief. Een sierhekwerk strak van Hekwerkonline bestaat uit verschillende spijlen. De spijlen van dit hek zijn verlengd. STRAK SPIJLEN HEKWERK PRIJZEN.


Deze diashow vereist JavaScript. Al ons spijlen hekwerk wordt per meter geleverd incl.

Hekwerken , rijpoorten en inloopdeuren van ERJE Sierhekwerk. Laten we eerlijk zijn: Uw huis of bedrijfspand begint niet bij de voordeur. Juist een stijlvolle entree aan de weg is de perfecte eerste blikvanger van uw eigendom. De term ‘ strak ’ past perfect bij dit soort sierhekwerk, omdat de doorlopende spijlen en de blinde verbindingen zorgen voor een uiterst fraai en modern uiterlijk. De term ‘robuust’ sluit perfect aan, omdat de constructie met doorlopende spijlen door zowel de onder- als bovenligger dit hekwerk uiterst vandalismebestendig maakt.


Hekwerk Soest kan ook alleen hekwerken , poorten en hekwerk -onderdelen leveren. Wij denken graag met u mee wat u allemaal nodig heeft in deze situatie. Bij producten die op maat gemaakt of besteld worden, geldt dat dit bij opdracht voldaan moeten worden. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen hekwerken , afrasteringen voor particulieren en bedrijven.


Kwaliteit, service en maatwerk gegarandeerd. Strakke poorten worden gekenmerkt door het gebruik van strakke , geometrische patronen en de totale afwezigheid van ronde vormen en ornamentiek. Een rationele poort volgens het principe ‘Less is More’.


En door zijn simpele lijnvoering passen deze poorten wonderwel bij verschillende types van architectuur, hedendaags én klassiek. Prachtig striphekwerk met sterk uiterlijk! Het hekwerk wordt na bestellen op maat geproduceer waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren.

We leveren een striphekwerk zowel verzinkt als verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar keuze. Van al onze hekwerken blijft het schapenhek ongekend populair. Onze hekwerken van kastanjehout zijn niet alleen praktisch en duurzaam maar hebben ook een mooie uitstraling. Vooral het door ons geïntroduceerde schapenhek is een groot succes.


Vind de beste selectie strak hekwerken fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit strak hekwerken voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Spijlenhekwerk heeft een rustige, strakke uitstraling, wat voor iedere toepassing geschikt is. U kunt kiezen uit een ronde, of een vierkante spijl.


Verder zijn er verschillende afwerk mogelijkheden, zoals het laten afschuinen van de bovenkant van de spijlen, of deze recht af te laten slijpen. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.