maandag 12 augustus 2019

Grastapijt buiten

Kom naar één van onze winkels voor meer info! Bekijk het assortiment grastapijt. Kies een nieuwe vloer vanuit huis. Met onze gratis vloerstalenservice! Volop vloer ideeën en kleuropties.

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Shop direct Buiten Vloerkleden online. Beslist de laagste prijzen.


Met dit universele grastapijt met een lengte van 400cm en een breedte van 200cm creëer je dat tuin gevoel op je balkon. Al met al is grastapijt een steeds vaker voorkomende “vloerbedekking”, die zowel binnen als buiten de show kan stelen. Houd je niet van al het onderhoud wat komt kijken bij een mooi strak gazon.


Met grastapijt ben je verzekerd van een altijd groen gazon.

Bovendien is het kleurecht en gemakkelijk op maat te maken. Je kunt je grastapijt ook door een echte professional laten leggen bij Leen Bakker. Bij GAMMA bieden we je grastapijt aan, kunstgrastegels en kunstgras op maat. Je kunt in het menu links van de pagina aangeven welk type kunstgras je wilt, welke kleur, welk materiaal en welke gebruiksklasse. Wil je eerst weten hoe het gras eruit ziet en voelt, bestel een Astaal kunstgras.


Een eenvoudige kunstgras of grastapijt aankoop. Natuurlijk wilt u het liefst vandaag nog uw kunstgras of grastapijt in huis hebben. GJ Floors heeft altijd al het kunstgras uit voorraad leverbaar, u kunt uw grastapijt dus eenvoudig ophalen in Genemuiden zodat u het kunstgras vandaag nog in huis heeft. Een grastapijt van kunststofvezels oogt nu niet alleen bijzonder realistisch, maar kan ook prima tegen langdurige belasting. Maar de grootste sprong vooruit in de wereld van kunstgras is wel de duurzame productie.


Daardoor blijft water niet op de grasmat staan. Het grastapijt 400x200cm heeft een antislip ondergrond en is voorzien van drainagegaten. De poolhoogte van dit grastapijt is 2mm.


Het tapijt is licht- en weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Met het grastapijt 400x200cm creëert u op elke gewenste plek een tuingevoel. Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Grastapijt Greenhills Groen kopen?

Kwantum, daar woon je beter van! Wij leveren alles omtrent jouw grastapijt voor buiten. Veel meer dan alleen een rol grastapijt dus! Ook kunstgras voor sport en spel vind je trouwens in. U kunt uw grastapijt ook door een echte professional laten leggen bij Leen Bakker.


Deze komt dan bij uw thuis om alle maten op te nemen. Professionele installatie van het kunstgras is mogelijk vanaf 20m2. Is het gras groener bij de buren? Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Een grastapijt is niet alleen makkelijk te onderhouden, het staat ook erg mooi naast je sierbestrating. Zo heb jij de beste grasmat van de buurt. Bij jou is het gras altijd groener, omdat de kleur hetzelfde blijft: groen als gras.


Maar zo’n grastapijt heeft nog meer voordelen. Bij Praxis kun je namelijk kiezen uit verschillende grastapijten voor verschillende toepassingen. Je kunt je wel voorstellen dat een kunstgras onder een speeltoestel andere kwaliteiten moet hebben dat een sier- grastapijt voor op het balkon.


En ook zien de verschillende grassen van de grastapijten er verschillend uit. Meter breed met recht mag dit een grastapijt worden genoemd. Door zijn lage pool en structuur ziet dit kunstgras e. Nieuw Ophalen m² of meer. Laat uw tuin of balkon in een volle en duurzame groen schijnen. Vastplakken is hierbij niet nodig.


En kunstgras is natuurlijk ook een hele handige oplossing op plaatsen waar echt gras helemaal niet kan groeien, zoals op je balkon. Bij Brico en Plan-it heb je heel veel keuze in grastapijt. En je hoeft niet eens naar de winkel te komen om te bekijken welke kunstgrassen we voor je hebben, want we hebben ze allemaal online staan.


De vlonders zijn onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te leggen, je klikt ze gewoon in elkaar. Inhoud: vlonders (30xcm) voor gebruik buiten. Dus op rollen van meter. Om het makkelijker te vervoeren en te verwerken in de tuin wordt het ook wel voor gesneden op meter. Dit wordt gedaan in de fabriek.


Wij kopen de rollen het liefst aan op meter breed. Kopen en verkopen op 2dehands. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.