dinsdag 15 november 2016

Bo garden partytent

Bo garden partytent

Bekijk snel ons ruime assortiment! Geef uw tent een identiteit. Wilt u meer licht in uw partytent? Denk dan aan partytent verlichting. Bo-garden partytenten tegen lage prijzen.


Bo garden partytent

Partytent kopen vanaf 295. Bestel hier partytenten online. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Deze hoogwaardige, stabiele Bo-Garden partytent is een erg lichte en compacte inklapbare partytent.


Hij geeft u perfecte bescherming tijdens buitenactiviteiten. Het paviljoen heeft een stevig en lichtgewicht aluminium frame. Regen is dus niet langer spelbreker. En doordat de tent opvouwbaar is, berg je hem gemakkelijk op. De Bo-Garden partytent biedt een ruime schuilplaats voor buitenactiviteiten.


Doordat hij is gemaakt van polyester met PU-coating, is de partytent waterdicht, UV-bestendig en brandvertragend. Wind en regen worden uit de tent gehouden. Het canvasdoek is heel eenvoudig te plaatsen en strak te trekken.


De partytent is waterdicht, uv-bestendig en brandvertragend doordat hij is gemaakt van polyester met een PU-coating. Daardoor worden de wind en regen uit de tent gehouden. Kwalitatief hoogwaardige en uiterst stabiele partytent.


Bo garden partytent

Is eenvoudig te verstellen in hoogtes. De partytent is eenvoudig in hoogte te verstellen en is gemaakt van waterdicht polyester met afgetapete naden. Verken Gard vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Een zeer stabiele en opvouwbare partytent.


Deze partytent is zeer eenvoudig op te zetten en vervolgens weer in te klappen. Dit zonder dat het doek verwijderd dient te worden! Daarnaast is deze tent in hoogte verstelbaar tussen de 2en 2centimeter. Op deze pagina vergelijk je veel partytenten op onder andere prijs en merk. Uitermate geschikt voor activiteiten en evenementen buitenshuis.


Bo garden partytent

De partyshelter heeft muskieten werende mesh zijwand en zijwanden voorzien van een PVC raam. Bo - Garden Light Grijs is een ruime party shelter. Ideaal voor activiteiten en evenementen buitenshuis. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Deze zijwand is voorzien van ramen en is eenvoudig te bevestigen aan iedere zijde van de partytent.


Een partytent biedt uitstekende mogelijkheden om lekker buiten te zitten onder vrijwel alle weersomstandigheden. De tent zal je niet alleen beschutting geven tegen de zon, maar ook tegen weer en wind. Om je tegen dit laatste element te beschermen, is het wél goed om de partytent goed vast te maken. De vraag is dan ook, hoe zet je een partytent.


Dus om succes te garanderen op de buurtbarbecues, tuinoptredens of familiefeesten, plaats je een partytent. Maar niet alleen voor feestjes is er een reden om een partytent neer te zetten. Wanneer je een grote tuin hebt, kun je de partytent ook laten staan om altijd te kunnen schuilen voor de regen, of heerlijk een plekje in de schaduw op te zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.