maandag 14 november 2016

Zwembad otterveurdt openingstijden

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Otterveurdt ook nog eens veelzijdig! Naast recreatief zwemmen zijn er ook nog tal van andere activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Kortom, kom zwemmen in een moderne, veilige en vooral hygienische accomodatie. Indien de weersomstandigheden het noodzakelijk maken is het uitzwembad gesloten.


Er kan naar uw legitimatiebewijs gevraagd worden. De meest volledige site met ruim 66. Het zwembad is voorzien van sfeervolle lichteffecten en het water is lekker warm. Kom dan meeswingen in het water tijdens Aqua Disco Time op vrijdagavond.


Als de weersomstandigheden niet gunstig zijn is het uitzwembad gesloten. Leuk zwembad met verschillende programma's voor alle leeftijden. Bekijk nu ons volledige zwem-aanbod. Fijn locker systeem waar je persoonlijk spullen kan opbergen. Zowel binnen als buiten is mooi, leuk en ruim.


Eigen eten is binnen in het horecagedeelte niet toegestaan, maar wel op de ligweide, prima! Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en gericht op veiligheid. Al zwemmend kunt u tot op hoge leeftijd werken aan een gezonde conditie.


This feature is not available right now. De krant baseert zich daarbij op accommodaties die op zoover. Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. In de vakantie is er een hindernisparcours te vinden in het zwembad van Landal Hoog Vaals. Download de Landal App om te kijken wanneer deze activiteit op het programma staat.


Een deel van het zwembad wordt soms gebruikt voor het geven van zwemlessen aan kinderen uit de regio. Zwembaden (Instellingen) tot Heerlen. Zoek op Infobel andere bedrijven in de. Klik voor de actuele openingstijden door naar de website via de roze button. Zwemcentrum In de Bende beschikt over een zwembad met diverse binnenbaden.


Het recreatiebad beschikt over een stroomversnelling, bubbelbank, waterparaplu en een glijbaan van meter lang. Naast een recreatiebad vindt u bij In de Bende een wedstrijdbad en instructiebad. De watertemperatuur van het recreatiebad en het instructiebad is 32°C. Hieronder staan de openingstijden waarop de zwemactiviteiten plaatsvinden.


Verdere informatie over een specifieke activiteit kun je vinden onder het menu Zwemactiviteiten. In de schoolvakanties en op feestdagen gelden aangepaste openingstijden , die je onder het menu Zwemactiviteiten kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.