maandag 7 november 2016

Schutting antraciet beton

Kwaliteit betonschuttingen voor ongekend lage Prijzen! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Shop jouw schutting online!


Alle materialen schuttingen. Nergens meer keuze Betonpalen voor uw Schutting.

Dit is natuurlijk niet zomaar, de beton schutting antraciet heeft een moderne, prachtige uitstraling die met geen andere schutting kunt evenaren. Je kunt kiezen uit iedere antraciete RAL-kleur. De hout beton schutting bieden wij aan voor een scherpe meterprijs inclusief plaatsing.


Bovenstaande prijzen zijn inclusief plaatsing, maar exclusief BTW en voorrijkosten. Dit aangezien we veel plaatsen voor hoveniers, bouwverenigingen en aannemers. Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Hout beton schutting van tuinafscheiding.


Daarnaast garandeert een schutting van hout en beton ook uw privacy, omdat deze grotendeels zichtdicht is.

Wilt u uw schuting in de tuin maken van betonpalen? In de categorie Schutting Beton vindt u standaard betonpalen, betonpalen met gleuf en betonnen palen voor motiefplaten. Beton is duurzaam en dankzij de onderplaten beschermt u uw schermen tegen optrekkend vocht. Per betonpaal in wit grijs en antraciet geven wij bijbehorende tuinschermen aan.


Duurzame en onderhoudsarme hout beton schuttingen vanaf € 582. Om jouw schutting helemaal naar jouw smaak aan te passen kun je, naast de verschillende soorten tuinschermen, ook kiezen tussen twee verschillende kleuren beton voor de tussenpaal, eindpaal en hoekpaal: grijs en antraciet. Montage hout betonschutting. Een hout betonschutting van Hekwerkonline is vrij eenvoudig zelf in jouw tuin te installeren. Met ons beton ben je verzekerd dat jouw schutting met beton zelfs met de slechtste weer netjes op zijn plek blijft staan.


Een beton schutting heeft verder geen fundering nodig, echter moeten de betonpalen wel afgestort worden met snelbeton. Een gedeelte van meter beton schutting weegt ca. Naast de standaard beton - beton schutting is ook de Mediterraans schutting verkrijgbaar. Deze wordt geleverd in de kleuren wit, terracotta en crème. De betonplaten die op elkaar worden geplaatst tussen de palen zorgen voor een strakke betonnen muur als resultaat.


Ook kunt u bij dit systeem afdaken en gewone. Bestel Schutting bij fonQ. Kies bijvoorbeeld zelf de kleuren van de onderplaat, de betonpalen en de afdekkappen, en creëer zo uw ideale hout beton schutting.

Kies uit 3producten vanaf € 299. In het verleden hebben wij gezien dat wij tegenover andere bedrijven heel secuur werken. Dit doordat we met vakmannen werken en altijd duidelijk zijn naar u als klant.


De antraciet betonpalen zijn donkerder van kleur dan de grijze betonpalen. De palen in antraciet kunnen na verloop van tijd verkleuren. Dit komt omdat de kleurstoffen uit het beton wegtrekken en daardoor wordt de kleur lichter.


Om de kleur langer te behouden kunt u de betonpalen voor een schutting behandelen met betoncoating. Het plaatsen van een schutting is al niet eenvoudig – en daarnaast ook nog eens erg tijdroven maar een hout beton schutting plaatsen is nog net iets lastiger. Daarom kun jij via ons je hout beton schutting montage reserveren. Hekwerkonline heeft ruim jaar ervaring op het gebied van tuinafscheidingen en daardoor kunnen wij jou de allerbeste kwaliteit bieden. Naast douglas hout beton schuttingen, biedt Hekwerkonline ook een compleet pakket voor een grenen hout beton schutting en voor een hout beton schutting van zwart grenen.


Voor een duurzame erfafscheiding. Maak zelf je keuze voor een complete bestelling. Uitvoering: Douglashout (Larikshout) schutting 1x 1gecombineerd met antraciet betonpalen en een antraciet latei.


Motief systeem antraciet , betonplaat H36xD4. Ideaal voor een mooie tuinafscheiding met de buren. Geschikt voor hout beton schutting met motiefplaten.


De betonnen motief platen hebben dus zichtkanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.