dinsdag 22 november 2016

Poederkwast

Voor 20u besteld: morgen in huis. Make up tegen de scherpste prijs. Spreek ons aan in de chat. Boozy Cosmetics en veel meer. Shop de nieuwste collectie tegen de beste prijs op beslist.


De poederkwast (Haemanthus albiflos) is een bloeiende plant uit het geslacht bloedbloemen (Haemanthus) en behoort tot de narcisfamilie (Amaryllidaceae).

De botanische naam verwijst naar de witte bloemen van de soort. Na de bloei krijgt de plant rode bessen die van zodra ze verschijnen afvallen. In de winter moet hij op een koele plek overwinteren zonder water en pas weer begieten in de lente. Vanaf half mei tot half oktober mag hij ook buiten staan op een beschutte warme plek waar alleen de ochtendzon komt.


Een speciale poederkwast met een uitschuifsysteem zodat de haartjes altijd goed beschermd zijn, bijvoorbeeld in je tas. De synthetische haren van de kwast voelen zacht aan wanneer ze over je gezicht glijden. Scadoxus multiflorus subsp.


Afrika in vochtige en schaduwrijke gebieden. Ze hebben lange smalle bladeren met golvende randen.

Een poederkwast is ideaal om losse poeders geleidelijk aan te brengen op het gezicht. Je kan kiezen voor een losse kwast of een kwastenset. Hier vind je kwasten in verschillende vormen en maten. Bepaal zelf met wat voor soort kwast jij het liefst je make-up aanbrengt. Je kunt de poederkwast scheuren.


Eigenlijk moet de plant in rust zijn als je dat doet, dus het zou misschien nog nét kunnen (niet langer wachten!). Het is een heel goed idee om je plant te verpotten en te voorzien van nieuwe potgron dat moet toch zo ongeveer elke twee jaar gebeuren. Veel succes met de poederkwast ! De Surinaamse poederkwast op stam is een echt trendy boompje.


Het boompje heeft prachtige geveerde bladeren die aan het boompje blijven in de winter. Maar welke moet je gebruiken? Foundationkwasten zijn perfect om foundation mee aan te brengen.


Dankzij hun smalle kant kan je zelfs de moeilijke plekjes bereiken. Subtiele blush breng je dan weer het best aan met een contourkwast of blushkwast. Of ga voor een hele kwastenset.


De beste tool voor onze Anti-shine powder! Bespaar tot wel via kiesproduct. Breng de juiste hoeveelheid Anti-shine powder aan op je jukbeenderen, kaaklijn, t-zone en de haarlijn met deze.

Deze inschuifbare poederkwast van Chanel heeft een ongelofelijk zachte aanraking bij het aanbrengen. De ongelofelijk dicht op elkaar staande haartjes maken het kabuki penseel ideaal voor het opnemen en aanbrengen van poeder. Je kan zelf beslissen of je een kleinere (dunnere) of grotere (dikkere) fijner vindt. Blush kwast Een blush kwast gebruik je om blush (rouge) aan te brengen. Poederkwasten zijn in verschillende maten verkrijgbaar.


Vul de pot met een laagje potscherven op kleikorrels. Gebruik potgrond vermengd met wat zand. Doe de aarde erin en graaf een gat voor de bol. Korting tot op alle bloembollen!


Vandaag besteld is morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.