woensdag 9 november 2016

Damwand beschoeiing maken

Beschoeiing maken met kant en klare schotten of beschoeiingsplanken. Het aanbrengen van verticale damwand planken vanaf mm dikte of stalen damwanden (bouwkuipen) vraagt inzet van groot materieel (trilblok op een hydrokraan) en veel werkruimte. In tuinen wordt dit veelal niet toegepast.


Voorbeelden van beschoeiing. Misschien vraagt u zich af wat het verschil is tussen beschoeiing of een damwand maken ? Het is eigenlijk hetzelfde, alleen met een damwand wordt vaak ander materiaal bedoeld.

Slootweg is de beschoeiing specialist van Nederland! Een damwand is een sterke vorm van oeverbescherming. Het is een vorm van beschoeiing die veel toegepast wordt en in veel materialen te maken is.


We vertellen je over de werkwijze en bieden een duidelijk stappenplan! Wij bieden diverse beschoeiingshout materialen zoals kant en klare beschoeiingsschotten, azobe hardhouten palen, beschoeiingsplanken en damwandprofielen. Heijboer Tuinhout is specialist in beschoeiing maken en damwand plaatsen.


We komen graag bij u langs om te bekijken welke oplossing het beste in uw tuin past. Door het plaatsen van een beschoeiing aan de slootkant van uw tuin heeft u geen nadelig effect meer van een aflopende oever.

Bij ons kunt u terecht voor een vakkundige plaatsing van damwanden en beschoeiing. Met beschoeiing kunnen we een niveauverschil maken in uw tuin, waardoor u geen nadelig effect meer heeft van een aflopende oever. Een houten beschoeiing of damwand van hout is een goede oplossing om het verval of het inglijden van oevers tegen te gaan. Hiervoor bieden wij al het benodigde beschoeiingshout aan.


Denk hierbij ook aan beschoeiingsplanken en -palen. Ook bieden wij dekplanken aan om een duurzame afwerking van de beschoeiing te maken. Graag helpen wij u bij het plaatsen van een beschoeiing.


Als u een offerte wilt ontvangen van het plaatsen van een beschoeiing kunt u hieronder het aanvraagformulier invullen. Wanneer het formulier volledig is ingevul kunnen we een goede prijsaanbieding doen. Ook kan beschoeiing worden geplaatst als grondkering in de tuin om hoogteverschillen op te vangen.


Houten beschoeiingen worden ook wel schotten genoemd. Damwand planken zijn geschaafde balken of planken, waarbij er een veer en groef aan de lange zijde is geschaafd. Met kunststof beschoeiing KLP Prowal kiest u voor een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor oeverbescherming.


Wilt u een beschoeiing maken ? Een beschoeiing met hardhouten palen en hardhouten buigstrips of buigmatjes. Ook deze beschoeiing kan in een bocht of rondlopend werk, verwerkt worden. Doordat de buigstrips vrij dun zijn, is buigen mogelijk.


Ten opzichte van dikkere planken of damwand gaat ook deze variant minder lang mee.

Soms worden meedere lagen buigstrip gebruikt om een. Voor het maken van een beschoeiing bent u bij Brand-Solide op het juiste Adres! Ons aanbod in beschoeiingen en damwanden varieert van beschoeiingsplanken tot mes en groef damwanden. Natuurlijk kan een beschoeiing ook niet zonder hardhouten.


Gemaakt van 1 PE en PP, milieuvriendelijk, uitstekende weerbestendige eigenschappen. Met enthousiaste specialisten maken wij elke (tuin)wens mogelijk. Door gebruik te maken van de beste materialen kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen. Kijk dan op de site bij onze projecten en laat je inspireren over de vele mogelijkheden voor het plaatsen van een beschoeiing.


Walbeschoeiing: Damwand en beschoeiingsschotten. Voor diverse doeleindes maakt Eppinga maatwerk walbeschoeiing. Er zijn zeer veel uiteenlopende termen hiervoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.