vrijdag 25 november 2016

Hoes parasol

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Bescherm uw parasol met een afdekhoes. Diverse soorten en maten beschikbaar. Voor elke tuinmeubel een passende hoes.


Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar.

Specialistisch advies nodig? Eenvoudige hoezen zoals de Le Soleil parasol hoes met rits zijn enkel bedoeld voor binnen gebruik. Andere hoezen zoals de parasolhoezen van Madison (bijvoorbeeld deze hoes ) zijn geschikt om bij goed weer buiten te gebruiken. De laatste categorie zijn hoezen die het gehele jaar buiten kunnen blijven. Waarom is het gebruik van een hoes aan te raden?


De levensduur van alle voorgenoemde elementen neemt af door de Nederlandse weersomstandigheden die de parasol te doorstaan heeft. Met een beschermhoes zorg je ervoor dat je parasol beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast blijft de parasol mooi en kun je er langer van genieten.

Let wel op, want er zijn parasolhoezen die geschikt zijn voor stokparasols en voor zweefparasols. De hoezen zijn gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig, zodat ze jouw parasol optimaal kunnen blijven beschermen. Deze kun je eenvoudig over de parasol schuiven. Een parasolhoes is een haast onmisbare accessoire. De afmeting van de beschermhoes is 2centimeter.


In deze hoes past een parasol met een diameter van 450. Een hoes voor uw parasol is zo gevonden. Vaak is een parasol onmisbaar in de tuin, vooral als de zon fijn tevoorschijn komt.


U kunt natuurlijk in de zon gaan zitten, maar dit wordt al gauw te warm en daarnaast is het ook niet altijd goed voor uw huid. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. De kwaliteit van hoes vindt u terug onderaan op de productpagina. Hier staat met een cijfer aangegeven hoe goed deze hoes beoordeeld is door ons en onze klanten.


Hanteerbaarhei vooral bij hoge parasols en dagelijks gebruik is het fijn als de beschermhoes voor uw parasol een integreerbare opzetstok in de zoom geplaatst kan worden. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Ook voor Platinum Icon en Solero Palestro is de Raffles hoes RUS2het beste.


Deze hoes is geschikt voor een staande parasol.

In de zomermaanden kan het ook wel eens regenen, met de hoes , kun je je parasol gewoon buiten laten staan. Om je parasol een langere levensduur te geven is het verstandig om een hoes aan te schaffen. Bestel de parasol beschermhoes nu al vanaf slechts 199. Praktische parasol beschermhoes. De hoes is gemaakt van hoogwaardig en stevig polyester.


AeroCover parasolhoezen en zweefparasolhoezen hebben een hoge kleurechthei zijn ademen waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Een AeroCover ademende parasolhoes verlengt de levensduur van uw parasol. Zo zal het doek van de parasol niet snel verkleuren of faal worden.


Om vochtschade te voorkomen is het van belang dat de parasol droog is, voordat u de beschermhoes om de parasol plaatst. Goede kwaliteit beschermhoezen online bestellen. Elke hoes is voorzien van een ingenaaide stok zodat u zonder opstapje gemakkelijk de hoes over de parasol kunt schuiven.


Met het rijgkoord en de stoppers, die aan twee kanten van de hoes bevestigd zijn, kunt u de parasolhoes stevig aantrekken en kan de wind de hoes niet lostrekken. Deze zweefparasol beschermhoes van Central Park is een waterafstotende, duurzame hoes die de levensduur van je parasol verlengt. Tevens zit er een opbergtas bij. Een beschermhoes voor je parasol van tuinmeubelen. De parasols die we op tuinmeubelen.


Want hoe meer zon op je parasol , hoe groter de kans dat de kleuren vervagen. Je parasol beschermt je niet alleen tegen de zon maar ook tegen de regen. Parasol beschermhoes kopen! Maar net als voor de zon geldt: stel je parasol er niet teveel aan bloot.


Op dagen dat je niet buiten zit bescherm je je parasol dus met een waterdichte hoes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.