dinsdag 29 november 2016

Interline chloortabletten

Interline chloortabletten

Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Bespaar tot wel via kiesproduct. De chloortabletten lossen langzaam op en zijn geschikt voor hard en zacht water. Speciaal geschikt voor het onderhoud van grotere opzetzwembaden of inbouwzwembaden.


Deze chloortabletten zorgen ervoor dat bacteriën en algen geen kans krijgen in uw zwembadwater. Het water blijft fris en helder. Een chloortablet kunt u heel gemakkelijk in de skimmer of in een chloordrijver plaatsen. Deze zullen dan een constante chloorafgifte produceren. Reviews Schrijf een review.


Geschikt voor zowel hard als zacht water. In een extra grote verpakking van kg. Met chloortabletten kunt u uw zwembadwater eenvoudig desinfecteren. Deze 2grams Long tabletten zijn ideaal voor de grotere zwembaden, voor zowel zacht als hard. Controleer dagelijks het chloorgehalte van uw zwembadwater voor een optimale zwemkwaliteit.


Het houdt algen en bacteriën uit het zwembad. Wij adviseren om de 2grams tabletten altijd in een grote chloordrijver te doen of gebruik te maken van een automatische doseersluis. Tabs per 1stuks verpakt. Chloortabletten van gram zijn ook verkrijgbaar in een grotere verpakking van kg (1tabletten). Langzaam oplossende chloortabletten voor desinfectie van zwemwater (te gebruiken in een chloordrijver).


Natriumdichloorisocyanuraatdihydraat, actief chloor, 2. Snel oplossende tabletten die zorgen voor desinfectie. Het is van belang dat zwembadwater schoon blijft en dat er geen bacteriën in gaan groeien, zodat je er niet ziek van wordt. De tabletten werken tegen algen, bacteriën en micro-organismen. Het is belangrijk dat zwembadwater schoon blijft en dat er geen bacteriën in gaan groeien, zodat je er niet ziek van wordt.


U dient het zwembadwater te onderhouden en vrij te houden van bacteriën en vuil. De Interline Longchloortabletten 20gram zijn geschikt om je zwembad of spa schoon te houden en bacteriën en algen tegen te gaan. Niet voor kleien zwembaden met chloordrijvers.


Deze grams Long tabletten zijn preciezer te doseren. De Interline chloortabletten kg 2grams zijn geschikt voor zacht en hard water en worden gebruikt voor continue dosering van je zwembad. De verschillen in chloortabletten kunt u hieronder. Hierdoor blijft het water fris en helder.


Interline chloortabletten

Gooi de chloortabletten nooit direct in het water, maar gebruik een chloordrijver. Deze tabletten zijn geschikt voor de wat kleinere zwembaden. Dit chloor zorgt ervoor dat algen en bacterien geen kans krijgen in uw zwembad water.


Interline Systems is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van industriële analysesystemen met tientallen jaren wereldwijde ervaring op het gebied van ontwerpen, produceren, commissioning en het opstarten van complete proces-analysesystemen voor vrijwel elke industrie. Wij bieden een full-service pakket voor uw online analysesystemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.