maandag 28 november 2016

Chloorgranulaat jacuzzi

Chloorgranulaat nu vanaf € 195. Altijd uit voorraad leverbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voeg chloorgranulaat toe aan je jacuzziwater voor desinfectie.


Zo vul je een beker met warm water van de jacuzzi en voeg je hieraan chloorgranulaat toe.

Wanneer het granulaat in het water is opgelost, voeg je dit toe aan het water terwijl de jets geactiveerd zijn. Gebruik de juiste onderhoudsproducten voor je jacuzzi. Al vele jaren zijn wij herkende dealer van het chloor merk Melpool.


Het is belangrijk als u dit product toevoegd aan uw spa, om de jacuzzi goed te laten luchten. Naast de organische chloor bieden we ook anorganisch chloorgranulaat aan van HTH. Dit chloorgranulaat is ideaal om een chloorshock aan het zwembad te geven.


Naast chloorgranulaat voor zwembaden hebben we ook chloorgranulaat dat geschikt is voor de jacuzzi en chloortabletten voor het zwembad. Het chloorgranulaat kunt u gebruiken voor het op peil brengen van uw chloorwaarde of voor het extra toevoegen van chloor op een snelle manier.

Neem enkel niet gestabiliseerd chloorpoeder (HTH) als je beschikt over een automatisch chloorsysteem (in de technische ruimte). Maandelijks onderhoudsschema (geschikt voor jacuzzi onderhoud) Stap Filters reinigen Zorg altijd voor een reserve set filters. Haal de vieze filters eruit,plaats de nieuwe filters erin en maak de oude schoon. Wanneer u na een maand weer de filters reinigt, verwissel deze dan weer met de oude filters die u heeft schoongemaakt. Wij leveren chloorgranulaat van de meeste standaard merken, zoals Starline chloorgranulaat Interline chloor granulaat AquaEasy chloor granulaat.


Wij hebben een grote voorraad aan chloorgranulaat , en kunnen dus ook snel leveren. Een goede en juiste waterbehandeling met chloor granulaat is zeer belangrijk, en maakt zwemmen een waar genot. Let op, Pool power chloor shock granulaat is een chemisch middel dat buiten bereik van kinderen en huisdieren gehouden dient te worden. Gooi nooit onopgelost chloorgranulaat in uw zwembad.


Het granulaat daalt naar de bodem wat leidt tot uitbleken van de zwembadfolie. Bevat geen gestabiliseerd chlool (cyaanzuur). Vernietigt bacteriën, virussen en schimmels in het water. Dient als shockbehandeling te worden toegepast. Het maakt de schadelijke bacteriën dood en beschermt tegen verontreinigde stoffen.


Bij verschillende shops kan je ook alternatieven voor chloor terugvinden. Een langere levensduur van de jacuzzi is de belangrijkste reden om niet voor chloor als ontsmettingsmiddel te kiezen.

Wie namelijk te veel chloor doseert in zijn jacuzzi , brengt schade aan de onderdelen van zijn jacuzzi. CHLOOR CHOCK is geconcentreerd chloor ( chloorgranulaat ) dat snel oplost en zorgt voor een snelle chloorshock om ( zwaar ) vervuild water te reinigen. Het onderscheid met chloortabletten is heel eenvoudig : waar chloorpoeder ( granulaat ) het chloorgehalte op peil brengt dienen chloortabletten om het chloorgehalte op peil te houden. Jacuzzi Webshop is dé specialist op het gebied van benodigdheden, producten en accessoires voor uw Jacuzzi , bubbelbad of zwembad. Om de hoeveel tijd moeten we dan chloor bijvoegen?


Hoe moet ik mijn zwembad op peil houden ? Je zwembad proper houden is niet zo moeilijk. Je moet wel steeds genoeg ontsmettingsmiddel (chloor of peroxyde) in het water. Organisch chloorgranulaat om uw water een chloor-shock mee te geven. Het water van uw jacuzzi dient op constante basis ontsmet te worden. Wanneer u chloorgranulaat gebruikt, kunt u met behulp van teststrips de chloorconcentratie van het water meten.


Zo kunt u zien of uw water voldoende chloor bevat, of dat u nog chloor toe moet voegen. Dit snelwerkende chloorgranulaat is ideaal als je een zwembad of jacuzzi voor het eerst gebruikt, als je het water een schokbehandeling wilt geven en voor regelmatig onderhoud. Voeg het granulaat om de twee dagen toe als je het gebruikt voor onderhoud.


Hierdoor is het uiterst geschikt voor een chloor shockbehandeling van het zwembad of de spa. Aan de hand van dit chloor in poedervorm kan je het zwembad ontsmetten en vrij maken van onzuiverheden, algen en bacteriën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.