donderdag 17 november 2016

Gaas spannen

Haal vandaag nog gaasje in huis. Het grootste online winkelcentrum. Alle soorten EHBO-producten. Vind EHBO-producten online. Altijd de beste deal voor jou.

Shop direct online op beslist. Voordat je het gaas kunt bevestigen tegen de palen, moet je eerst het spandraad spannen. Draai het begin van de spandraad ongeveer centimeter vanaf de bodem om de beginpaal heen.


Eerst bevestig je een stuk draad van centimeter aan één paal, daaraan komt een draadspanner. Schuttingen van gaas , die op rol worden gelever moet je doorgaans met behulp van horizontale spandraden stabiliseren. Je hebt minstens drie spandraden nodig.


Breng op de hoekpalen spanbeugels aan.

Gaas met paarden kan wel maar dan moet je niet van dat wapperspul van de bouwmarkt nemen. Wij zetten eerst de palen, dan boven en onder spandraden strak spannen , gaas erlangs en vastzetten met speciale klemmen (Filiac) en dan pas gaas aan de palen vast slaan. Denk er dan om dat je palen niet een klein stukje omgaan tijdens het spannen.


Zet het gaas vast aan de eerste paal, maar alleen aan een paar plaatsen in het midden van de paal. Rol het gas nu geheel uit en zet het even vast aan een uitstekende spijker aan de laatste paal, zodat de rol gaas niet weer omvalt. Kijk of het gaas nu recht zit. Naast deze verschillende soorten gaas verkopen wij ook toebehoren etc. De Gaasgigant levert ook de toebehoren voor het te plaatsen gaas.


Draadspanners voor het spannen van een draad en krammen om het op de palen vast te zetten. Maar ook klauwhamer en een goede vlechtang horen daarbij. Tevens een hekwerktang met ringkrammen om het gaas aan de draad te monteren. Als dit bij alle tussenpalen gebeurt is, kan men de 2e spandraad gaan spannen. Stap Nu alle spandraden bevestigd zijn, kunnen we het gaas gaan plaatsen.


Pak de rol gaas en rol deze helemaal uit van de begin- tot de eindpaal. Hoe span je gaas mooi strak?

Gemaakt van golfplaten tegen weidepalen en daarboven een strook gaas en dan een vijvernet er strak overheen gespannen. Doordat de verf in het gaas gebakken is, zal het gaas niet verkleuren en heeft u er geen onderhoud aan. Gaashekwerk kan worden geplastificeer er wordt dan een plastic laagje op het gaas aangebracht.


Hierdoor wordt het gaas sterker en tevens gekleurd. Geplastificeerd gaas is het meest geschikt voor de afrastering van uw tuin. Een tip bij geschoorde hoekpalen: hoekpunten of bochten waar het hek van richting verandert, moeten altijd aan beide kanten van het hek gestut worden. Stap Rol nu het gaas een stukje uit en steek de aantrek stang door de eerste mazen. Handige methode om voliëre gaas strak te monteren.


Vouw het overtollige gaas terug en zet de bovenzijde vast met een tacker of elektrische nietmachine. Trek het gaas zo strak mogelijk naar onderen en zet ook de zijkanten netjes vast met nietjes. Probeer het gaas zo te spannen dat er geen plooien ontstaan en het gaaspatroon recht op het frame zit.


Deze loopdeur - gaas is volledig vervaardigd uit staal en vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Is leverbaar in verschillende kleuren. Verzinkt en geplastificeerd Volieregaas vanaf tot 2cm. Dan kun je met naald en draad een stukje oude hor over het gat naaien.


Dit is natuurlijk niet de mooiste oplossing. Gebruik bijvoorbeeld visdraad om het naaiwerk zo min mogelijk te laten opvallen. Heb je een vaste hor met een gat? Ga dan eens langs de bouwmarkt.


Hier hebben ze vaak losse rollen met gaas die je kunt gebruiken om het gaas te. Ik wil graag het horrengaas vernieuwen in mijn hordeur. Het lijkt een klus te zijn die je zelf zou kunnen doen. Ik heb wel aanwijzingen nodig.


Het is een aluminium deur, het gaas wordt op zijn plaats gehouden met een rubbere band die in het profiel van de deur ligt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.