vrijdag 18 november 2016

Gloortabletten zwembad

Het grootste assortiment zwembadrobots voor elke bodem vind je bij Fonteyn. Bekijk uw resultaten chloortabletten zwembad 2gram bij Finecomb. Chloortabletten voor zwembad én jaccuzzi shop je eenvoudig op beslist.


Het is belangrijk dat het zwembad schoon blijft. Chloor wordt gebruikt voor de continu dosering van uw zwembadwater. Deze Aqua Easy chloortabletten worden in de skimmer of chloordrijver geplaatst.


Optimaliseer de Chloor - en PH waarde van uw zwembad. Op Intex Zwembadgigant vindt u alle informatie over het toevoegen van Chloor en PH aan uw zwembad. Gooi een chloortablet nooit los in het zwembad , maar doe dit altijd door middel van een chloordrijver of een skimmermandje.


Tot slot is het van groot belang om te allen tijde de gebruiksaanwijzing op de verpakking van het product te lezen alvorens u de chloortabletten of het chloorpoeder toedient. Voeg chloortabletten toe aan het zwembad om het zwembadwater te desinfecteren. Met chloor in je zwembad houd je het water schoon en helder.


Het doodt algen en neutraliseert oliën, bacteriën en vetten. Je gebruikt chloortabletten voor de normale toepassing - om het chloorniveau op peil te houden. Werp een zwembad chloortablet nooit zomaar in uw zwembad maar gebruik een chloordrijver. Grotere chloortabletten van 1gram zijn geschikt voor grotere buitenbaden. Bovendien hebben we zowel chloortabletten voor zwembaden als voor de jacuzzi of spa.


Interline chloortabletten voor onderhoud van grote zwembaden. Het houdt algen en bacteriën uit het zwembad. Deze chloortabletten lossen zeer langzaam op en zorgen voor het continue desinfecteren van uw zwembadwater.


Deze chlooroplossing is te gebruiken voor zowel hard (veel kalk) als zacht (weinig kalk)water. Uw zwembad vullen met water. Kom eens langs bij een van onze winkels waar we zwembaden , zwembad accessoires en onderhoudsspullen voor zwembaden in het assortiment hebben. Onze medewerkers kunnen je helpen de juiste zwembad stofzuiger of pH-meter te vinden voor jouw zwembad onderhoud en geven je alle adviezen die je nodig hebt. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad.


Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment!


De zwembad chloortabletten van Oxidan zijn langzaam oplossende, stabiele en kalkvrije chloortabletten. Aan de hand van deze chloortabletten kan je het zwembad ontsmetten en vrij maken van algen en bacteriën. Onzuiverheden in het water worden dankzij deze goedkope chloortabletten vermeden. De verschillen in chloortabletten kunt u hieronder.


Wil je een duik nemen in een helder en hygiënisch zwembad ? Een continue behandeling met zwembad chloor zorgt voor schoon en helder zwembadwater. Kiezen voor vloeibaar chloor of chloortabletten ? Goedkoop zwembad chloor betekent op de juiste manier doseren en de juiste parameters in acht nemen. Dagelijks onderhoud doe je met chloortabletten in een skimmer of chloordrijver. Controleer regelmatig of de chloortabletten opgelost zijn.


Voeg een nieuw tablet toe als deze is opgelost. Gooi chloortabletten nooit los in het water, dan verkleurt je zwembad. De tijd waarin een chloortablet oplost verschilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.