woensdag 23 november 2016

Prive zwembad antwerpen

Sauna Aquatis is gelegen in Deurne, net buiten Antwerpen. Bij Aquatis kunnen ook last minute beslissers terecht. Privé saunacomplexen met zwembad. Wilt u even weg uit de dagelijkse sleur, maar zit u niet te wachten op een sauna die u moet delen met tientallen andere bezoekers? Of wilt u kunnen zwemmen zonder dat u anderen moet ontwijken?


Dat kan bij Aquatis in Antwerpen.

De wellness ruimtes beschikken ieder over een privé zwembad , whirlpool en een sauna. Moderne Prive Sauna met schoonheidsinstituut waar kosten noch moeite werden gespaard. In deze stresserende tijd is privésauna Lakonia levensnoodzakelijk! Bij het Antwerps Badhuis, uw luxe privé-wellness in Antwerpen , kan u heerlijk genieten, ontspannen en ontstressen.


Baden en zwemmen in alle rust en privacy, genieten van zuiverende wellnesservaringen in de sauna, hammam en jacuzzi. Op deze pagina kan je alle privé sauna’s uit de provincie Antwerpen terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen de perfecte privé sauna terugvinden.


Wat dacht je van een privé sauna in Mechelen? In Unit baad je dag en nacht in een feeërieke sfeer dankzij de zorgvuldig uitgekozen sfeerverlichting terwijl je een duik neemt in het warme zwembad.

Budget vakantiehuizen met prive - zwembad Vakantiehuizen in een lagere prijsklasse. Bent u op zoek naar een vakantiehuis die iets minder kost? Wij hebben diverse mogelijkheden indien u een beperkt budget heeft.


Indien u niet kiest voor een privé- zwembad , kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een vakantiepark met zwembad. Een privé wellness met twee units, elk met zijn eigen troeven. Reserveer hier uw sauna bezoek. Repos Prive is een uniek welness complex uitgerust met zwembad , jacuzzi, stoomba sauna. Uitsluitend voor privé verhuur, ideaal voor grote en kleine groepen.


Brecht - Sauna Bora Bora Bora Bora is een van de meest exotische Eilanden in de Stille Zuidzee. Geniet van onze privé sauna met verwarmd zwembad , jacuzzi, Finse sauna, Turks stoombad ( hamam ) en infra rood aan de beste prijs kwaliteit. Een ruime keuze aan massages - ook in duo - kunnen gecombineerd worden met verblijf in één van onze wellness complexen wat u een extra dimensie van heerlijke rust biedt. Nederlanders hebben wereldwijd de mooiste vakantiehuizen met een privé zwembad. Direct contact met de eigenaar, direct boeken bij de eigenaar.


U kunt bij ons kiezen uit meerdere arrangementen en in alles rust genieten van de sauna. Dompel jezelf onder in een wereld van rust, luxe en pure ontspanning. Een wereld speciaal voor jou, zij ligt aan je voeten! Geen overvolle sauna’s, polsbandjes of drukke omkleedruimtes.


Geen keurende ogen als je het zwembad instapt of te hard pratende medegasten.

Ultimate: een natuurlijk zwembad dat zelf aan het denken gaat, is nog net niet aan de orde, maar de zeer eenvoudig te bedienen domotica, ook vanop afstand overigens, helpt u in deze topreeks wel een flinke stap vooruit. Het zwembad is een full option versie van het Improved-model. De openingsuren van de Antwerpse zwembaden ? Informatie over het reserveren van een sportveld?


Op zoek naar een sport voor uw kind of uzelf? U vindt alles op dit kanaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.