maandag 21 november 2016

Groene beuk

De plant is zeer geschikt als sierhaag en kan elke gewenste hoogte bereiken. Groene beuk is het hele jaar leverbaar in pot. Voor- en najaar met kluit of in wortelgoed. Of neem contact met ons op.


Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd.

Binnen werkdagen geleverd. Kies uit 1producten vanaf € 1785. Vergelijk hagen op Beslist. Het prachtige, groene loof bijvoorbeel dat met de seizoenen mee kleurt.


Een groene beuk haag heeft relatief weinig onderhoud nodig. Wanneer beukenboom snoeien? Als u de haag strak in model wilt houden kunt u deze het beste twee keer per jaar snoeien: in juni en september.


Ook geven wij tips over het snoeien van een pas geplante Beukenhaag.

Hartelijk welkom op onze website. De groene beuk heeft in de zomer diepgroene bladeren. U vindt hier informatie over de praktijk en haar medewerkers. Ook kunt u zoeken naar uitgebreide informatie over ziekte en gezondheid. Onze groene beuk wordt gekweekt in de allerbeste kwekerijen van Europa.


Onze kwekers zijn ervaren specialisten op het gebied van de groene beuk en vele andere haagplanten. Zeer goed geschikt om in het Nederlandse klimaat te groeien. In de winter behoudt de beuk het kenmerkende bruine blad. Ondanks het feit dat hij geen opvallende bloemen of bessen heeft, is de groene beuk toch een opvallend mooie haagplant om te zien. Dit komt door zijn met de seizoenen van kleuren wisselende bladeren.


Hagen spelen een belangrijke rol in iedere tuin. Ze zorgen voor privacy, zorgen voor een afscheiding of dienen als windbreker. Je kan met een haag van groene beuk heel wat moois maken in uw tuin. Beuken met een grote omtrek, gemeten op een hoogte tussen m en m, staan in Nederland op begraafplaats Groenesteeg te Leiden (meter) en in een tuin te Westerblokker (meter).


Via deze webshop beukplanten. Wij leveren uitsluitend beukenhaag planten met blote wortel via onze eigen boomkwekerij.

Haagbeuk planten zijn de carpinus betulus, deze is. Wij gebruiken cookies om te zorgen dat de website naar behoren werkt en voor de koppeling met social media. Fagus sylvatica ook wel gewone, groene beuk of beukenhaag genoem wordt het meest aangeplant. Hij heeft mooi, groen bla dat in de herfst een intense, bruine kleur aanneemt.


Ook in de winter is een beukenhaag aantrekkelijk om te zien, want hij behoudt in deze periode zijn bruine bladeren. Pas als de beuk in het voorjaar weer uitloopt, vallen de bruine bladeren van de takken af. De beuk groeit ongeveer 40cm per jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.