donderdag 17 november 2016

Heg soorten

Goedkoopste landelijke bezorging. Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Hoge, wintergroene hagen zorgen voor privacy, lage haagjes geven de lijnen aan en brede, losse hagen passen in grote, informele tuinen. De mooiste hagen kun je bekijken in de video.

Wij leveren ruim verschillende soorten haagplanten direct uit voorraad. Van diverse soorten laurier hagen, taxus hagen, coniferen hagen, wintergroene hagen, bladverliezende hagen en kant-en-klaar hagen. Wij verkopen haagplanten in alle soorten en maten en hebben dan ook zeker de geschikte plant voor jouw tuin, veranda of zelfs voor op het balkon. Wintergroene haagplanten groeien in uw tuin uit tot prachtige, dichte heggen. Sommige soorten hebben daar wel best wat tijd voor nodig.


Wilt u niet wachten op uw wintergroene haag? We verkopen ook kant-en-klare hagen, dan worden er bij u dus haagplanten bezorgd die zodra u ze neer zet een volle heg vormen. Er zijn allerlei soorten heggen.


Een heg is er dus in allerlei soorten en maten.

De ene heg dient als een tuinafscheiding, dit zijn vaak de hoge heg soorten. Bij Haag- Heg zijn er meerdere soorten Liguster verkrijgbaar, waaronder de Ligustrum vulgare Atrovirens, wat een groenblijvende snelgroeiende haag is. Deze groene erfafscheiding staat ook wel bekend als de “gewone” Liguster. De haag kan tot vijf meter hoog worden en verliest voor een deel zijn blad in de winter. Men heeft de keuze uit vele mogelijkheden: heg , houten hek, gaashek, muur, aarden wal, beplante muur van vormstenen enzovoort.


Elk van deze soort afscheiding bergt weer tal van mogelijkheden in zich. In dit artikel bespreken we het gebruik van heggen als afscheiding van een tuin. De heg Omheiningen van planten noemt men heggen of hagen. Voor je een heg kiest, moet je je afvragen wat je heg in de toekomst moet bieden.


Moet ze als afscheiding dienen, tegen nieuwsgierige blikken beschermen of er gewoon mooi uitzien? Hier vind je een aantal voorbeelden van verschillende heggen en hun bijbehorende voor- en nadelen. Onderscheid haag, heg en houtkant.


Een haag is een dichte rij struiken die ongeveer eenmaal per jaar geschoren wordt. Met een bladhoudende haag rond je tuin voel je je ook in de winter beschut en afgeschermd voor blikken van buitenaf. Alle soorten Chaenomeles zijn geschikt voor heggen of hagen in de tuin als afscheiding of voor de sier, met een maximale hoogte van meter (plantafstand breedte cm).


Chamaecyparis Lawsoniana - Dwerg- of Schijncipres Chamaecyparis Lawsoniana De Chamaecyparis of dwergcipres is een groenblijvende soort en heeft een piramidale kroon. We willen heggen weer een plek op het platteland geven: een duurzame plek voor heggen die belangrijke rollen vervullen. Zo heb je soorten die heel snel hoog worden, maar ook soorten die minder snel hoog worden.

Heggen als ecologische verbindingsstroken. Eerst en vooral moet je voor jezelf uitmaken welke haag je wenst. Naast de bladverliezende en bladhoudende soorten zijn er ook soorten die als ‘half-wintergroen’ kunnen worden omschreven of soorten die een deel van het verdorde herfstblad behouden tot in de lente. Vind de beste selectie heggen soorten fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit heggen soorten voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Bij functionele heggen die als afscheiding dienen kun je gebruik maken van heel veel verschillende soorten planten.


Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet. Soorten planten voor een heg. Afhankelijk van de functie van je heg zijn er verschillende soorten die je kunt gebruiken voor het maken van een heg. Onze groenblijvende heg is in veel soorten leverbaar.


Nieuw huis, nieuwe buren, nieuwe buurt of gewoon een nieuwe tuin, maar wel gesteld op privacy? Een schutting is de snelle oplossing, een heg de mooiere. Lage hagen zijn bijvoorbeeld ideaal als erfafscheiding voor voortuinen. In plaats van een tuinhek, plant u een heg waar u overheen kunt kijken. Daarnaast is een lage haag mooi als omlijsting van vakbeplanting.


Heel klassiek is een vierkante buxushaag met daarin andere heesters zoals rozen of hortensia’s. In onze webshop bieden wij je diverse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.