dinsdag 8 november 2016

Zwembad leeuwarden

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Op zoek naar zwembad leeuwarden? Telefoonnummer, adres en meer!

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Boek uw Hotel in Leeuwarden online. Reserveer online, laagste prijzen. Indien u een badenkaart, kwartaal- of jaarabonnement voor zwembad de Blauwe Golf wilt aanschaffen, kunt u het Inschrijfformulier Jaarabonnement- Kwartaalabonnement-Badenkaart invullen en inleveren bij het zwembad.


U kiest dan voor het bv SPORT abonnement. Dit is geldig in zwembad de Blauwe Golf, zwembad Kalverdijkje en zwembad It Gryn. Een abonnement van zwembad Kalverdijkje is uitsluitend te gebruiken bij zwembad Kalverdijkje.

U kunt ook kiezen voor een bv SPORT abonnement. Dit abonnement is geldig voor zwembad Kalverdijkje, zwembad de Blauwe Golf en zwembad It Gryn. Wilt u de overeenkomst met bv SPORT, m. In het subtropische zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden , kun je heerlijk ontspannen of actief baantjes zwemmen.


Het zwembad is het hele jaar geopend. Bijna elke dag van tot 10! Op feestdagen en in schoolvakanties wijken de openingstijden van onze zwembaden af van ondergenoemde openingstijden. Bezoekers aan de zwembaden dienen zich te houden aan onze huisregels. De oprichter van zwemschool Ebert heeft aan de zwemles van kinderen een persoonlijke en leuke tint gegeven.


MIJNZWEMSCHOOL VIZ LEEUWARDEN : De EXPERT IN KINDVRIENDELIJKE ZWEMLESSEN en SPEEDY zwemlessen. Maar altijd eerst leuk, dan goed en dan snel. BV Leeuwarden MSE - GSBV Moestasj MSE 3. Op zaterdagochtend september mochten de heren van team zich opmaken voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Subtropisch zwembad Swimfun in Joure. Geniet van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad.


Op zaterdag oktober aanstaande zullen de balies van zwembad de Blauwe Golf en Kalverdijkje telefonisch niet bereikbaar zijn in verband met technische aanpassingen aan onze telefooncentrale. Zwembaden rondom Leeuwarden.

Welke zwembaden er allemaal zijn die geschikt zijn voor jou in Drachten en Sneek lees je op deze pagina. Vind je in Drachten of Sneek niet de zwembaden die je zoekt kijk dan in de nabij gelegen plaatsen Dokkum en Joure. In deze plaatsen zijn ook fijne zwembaden voor een dagje zwemmen te vinden. Bij binnenkomst stonk t erg naar plas in.


Voor alle leeftijden en niveaus is er bij Sportstad wel een geschikt bad. Van lekker vrij zwemmen tot actieve groepslessen en van peuterzwemmen tot seniorenzwemmen: de mogelijkheden die in onze drie zwembaden geboden worden, zijn niet op één hand te tellen! Zo hebben we voor iedere doelgroep wel een leuke activiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.