woensdag 9 november 2016

Prefab systeembouw

Op zoek naar systeembouw huizen? Telefoonnummer, adres en meer! Bezoek onze showroom voor inspiratie Onder het genot van een bakje koffie leggen wij graag uit wat we kunnen. Met deze semi permanente aanpassing blijft uw woning behouden. Geen aanpassingen binnen maar de aanpassing zit buiten.


Direct een slaap en badkamer nodig?

E en B systeembouw is een jong bedrijf, ontstaan door de samenwerking van de bedrijven Alder timmerwerken en Aannemersbedrijf fa v. Bosch en zn, beiden uit Boekel. Door deze krachtenbundeling kunnen we toch al terugblikken op jaar ervaring in de bouw en houtbewerking. Systeembouw huizen volgens Groothuisbouw. De systeembouw huizen van Groothuisbouw worden volgens traditionele bouw gebouwd.


Dat betekent dat onze woningen onder andere bestaan uit met de hand gemetselde gevels en betonnen verdiepingsvloeren. Daarnaast maken we bij de bouw van onze woningen gebruik van prefab elementen. Wij combineren traditionele bouw met de prefab bouwmethode.

We werken met een aantal geprefabriceerde ( prefab ) onderdelen zoals bakgoten, topgevels, dakkapellen, knieschotten en het alom geprezen scharnieren dak inclusief panlatten. Het geheel wordt op de bouwplaats in elkaar gezet en verankerd. Barli luistert graag naar jouw droom. Een luisterend oor, waarbij wij geen uitdaging uit de weg gaan.


Breng dan vrijblijvend een verder bezoek aan deze internetpagina of aan ons showpark. De kans is groot dat u uw wens verwerkelijkt ziet tussen de vele getoonde gebouwen. Een systeembouw woning van Danilith is alvast een interessante optie. Danilith heeft een geheel eigen versie van systeembouw ontwikkeld.


Olympa Houtbouw is er voor elke houtbouw. Een houten woning, mantelzorgwoning of houten recreatiehuis. Van atelier tot prefab chalet en van houten schuur tot woonhuis.


Dit gebeurt volgens een volledig geautomatiseerd proces. Een robot plaatst de handgevormde bakstenen snel en uiterst precies in het juiste verband. ABS Bouwsystemen maakt gebruik van een uniek prefab bouwsysteem.


We realiseren in een korte bouwperiode zonder daarbij in te leveren op uitstraling en kwaliteit. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van topkwaliteit materialen en werken volgens het KOMO-keurmerk, FSC houtkeurmerk en fabriceren altijd volgens NEN-norm. DAT Bouwsystemen is een jong bedrijf, maar heeft jarenlange ervaring als fundament.

Een deel van het team werkte eerder in de timmerindustrie. In een grote timmerfabriek fabriceren onze medewerkers onder geconditioneerde omstandigheden alle losse bouwdelen. De prefab -werkwijze is cruciaal om de luchtdichtheid van de woning te garanderen. De prefab systeembouw elementen zijn van hogere en meer constante kwaliteit doordat deze in gecontroleerde en geconditioneerde omstandigheden worden gefabriceerd. Onze expertises zijn onder te verdelen in prefab systeembouw , houtskeletbouw en mobiele bouw.


Met systeembouw worden de onderdelen in de fabriek geprefabriceerd ( prefab ) en op de bouwplaats gemonteerd. BUKO helpt u graag verder. Wij werken zoveel mogelijk met de hoogwaardige en uitgebreid geteste houtprodukten van de finse producent Metsäwoo zoals kerto en finnjoist. Wij hebben hier voor gekozen vanwege het grote aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld houtbouw of traditioneel bouwen.


Het systeem biedt ons de mogelijkheid in een korte bouwperiode uw bouw te realiseren, zonder daarbij af te doen aan de constante kwaliteit. Op de bouwplaats worden deze slimme bouwcomponenten snel gemonteerd. Dat betekent dat u veel minder lang minder geluidsoverlast ondervindt en het beperkt de vervuiling op het terrein. Vanwege het prefab karakter van een garage bouwen zijn de garages snel in elkaar te zetten en hebben weersomstandigheden nauwelijks invloed op de bouwtijd.


Wij begeleiden u met de garage bouwen van begin tot het eind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.