maandag 7 november 2016

Egypte beelden

Bekijk de best beoordeelde hotels! Aan werkelijk alles is gedacht! Zie jij jezelf al liggen aan de rode zee? Egypte is beoordeeld met een 2. Bestel Beelden online bij Leen Bakker.


De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker.

Hieronder ziet u verscheidene beelden uit onze collectie, zeker de moeite waard om te bekijken en cadeau te doen aan u zelf of voor een ander. De kunstwerken in de vorm van gebouwen, beelden , papyri, voorwerpen en dergelijke zijn vrij goed bewaard gebleven en hebben in onze tijd nog steeds een sterke aantrekkingskracht. Al eeuwen spreken ze tot de verbeelding van velen.


Polystone is een mengsel van een steenpoeder, bijvoorbeeld marmer of graniet, en hars. Na het uitharden ontstaat een materiaal dat net zo sterk is als steen en dat ook zo aanvoelt. Neem eens een kijkje op onze website voor een groot assortiment aan egyptische beelden , kaarshouders,. Oorspronkelijk heette het beeld overigens ’Vrijheid verlicht de wereld’ maar voor de Amerikanen was de leus ’vrijheid’ al meer dan genoeg.


Een der meest bekende beelden is het houten standbeeld van de Schech-el-Bêled of de zogenaamde dorpsburgemeester.

Een ander bekend beeld is nog dit van de gehurkte schrijver. Wij hebben de beste deals voor je! Archeologen vonden bij de piramide ook houten en bronzen beelden van katten, en een zeldzame grote stenen scarabee (een siervoorwerp in de vorm van een kever).


Dit is één van de zeven wereldwonderen. De andere zijn gemaakt met de opdracht van Gizeh. Zoals ze ook kunstwerken in de vorm van gebouwen, papyrus, voorwerpen en dergelijke hadden. U vindt hier een groot assortiment Griekse beelden.


Ook heeft u een ruime keus uit beelden van Vikings en beelden uit de Germaanse en Noorse Mythologie. In de winkel treft u ook een collectie Gothic beeldjes, spiegels, kandelaars en klokken aan. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor elfjes, fairies en ridders.


De bijna meter hoge beelden zijn gehouwen uit kwartsiet. Toen het rechter beeld door een aardbeving zwaar beschadigd wer gebeurde er iets merkwaardigs. Doordat de steen overdag opwarmde en ’s nachts afkoelde, ging het beeld vreemde zingende geluiden maken.


De Grieken zochten de verklaring hiervoor in een legende. Vrij voor commercieel gebruik Geen attributie noodzakelijk. EGYPTISCHE BEELDEN - EGYPTE BEELDEN. Beelden Groothandel Decoratie Polystone Polyester Magazijn Leegverkoop H.

Verder hebben we dierenbeeldjes van ondermeer honden, katten en adelaars. Ook in de categorie religie zijn er heiligenbeeldjes, beeldjes van engelen en boeddhabeelden. Culturen zoals Indianen en Vikings komen ook in het assortiment beelden voor.


De foto’s onderaan dit bericht kunnen als schokkend worden ervaren. Onderstaande video bevat geen bloederige beelden. Militairen en politie zullen onze martelaren met alle kracht wreken, zei hij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.