dinsdag 28 maart 2017

Groen bedrijf

Dit doen wij onder andere met collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast werken wij voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dit doe wij iedere dag met veel liefde voor het groen om ons heen en met liefde voor onze prachtige stad Deventer.


Wat leuk dat u contact met ons opneemt! Samen met ons zusterbedrijf Axent Groen staan wij voor advies, ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van groenprojecten.

Net daarom is de inrichting van uw tuin minstens even belangrijk als die van uw huis! Als hovenier of groenbedrijf gebruikt u waarschijnlijk propaan voor onkruidbestrijding. Dankzij onze mobiele energieoplossingen kunt u uw klanten elke dag een uitstekende service te bieden. Groenbedrijf Verhoeve - Moordrecht. Propaan is de ideale brandstof voor groenbedrijven, bijvoorbeeld om op een duurzame manier onkruid te bestrijden.


Bent u op zoek naar een professioneel groenbedrijf ? Eén die het volledige project voor u uit handen kan nemen en kan managen?

Allgroen bv voert al tientallen jaren groenbeheer uit voor een veelzijdig klantenbestand. Ontdek onze garantie op perfectie in groen. Maar ook voor het snoeien van uw haag of zelfs.


Dit houdt in dat alle kwekerij en hovenierszaken vanaf adres worden geregel voor u als consument dus meer duidelijkheid en scherpere tarieven. Veel bedrijven, instellingen, woningcorporaties, scholen en gemeenten maar ook particulieren zetten Axent Groen al jaren naar tevredenheid in. Als ervaren en professioneel groenbedrijf is ze gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van groen , bomen, bestrating en alles wat daarbij hoort. Elk groenbedrijf in Nederland dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan kan zich kwalificeren voor Groenkeur. Het enige onafhankelijke keurmerk voor duurzame kwaliteit in de groenbranche.


In de menubalk ziet u welke certificaten u kunt behalen en welke stappen daarvoor nodig zijn. Sinds drie jaar is in het Spijkerkwartier van uit het project DeBlauweWijkEconomie het BuurtGroenBedrijf als lokale hovenier opgestart. De certificerende instelling geeft het certificaat uit en stuurt Groenkeur een kopie.


Via het aanmeldformulier meldt u zich aan als deelnemer van de Stichting. BuurtGroenBedrijf - Het BuurtGroenBedrijf is een sociaal wijkbedrijf van, voor en door bewoners die zelf eigenaarschap willen nemen over de kwaliteit van hun. Alle rechten voorbehouden.


Tilburgs groenbedrijf doet sollicitatiegesprekken in de ban. Wie voor het bedrijf het openbare groen in Tilburg en omstreken wil verzorgen, wordt aangenomen zonder sollicitatieprocedure.

Ons groenbedrijf werkt met vakbekwame sociaal hoveniers. Zij helpen onze medewerkers vooruit in verschillende leer- en werktrajecten. Samen gaan zij dagelijks voor het beste resultaat.


Deze aanpak levert een grote betrokkenheid bij ons groenwerk op. Iets waarvan u als opdrachtgever zeker ook profiteert. Wellicht de belangrijkste stap die u moet ondernemen is communiceren naar de klanten toe.


U bent dan misschien een groen bedrijf , maar dit is nog niet hetzelfde als het hebben van een groen imago! Een bedrijf met kwaliteit! Groene keurmerken Laat de klant duidelijk zien welke keurmerken uw bedrijf allemaal bevat!


Opgroeiende kinderen kosten geld. Er zijn verschillende regelingen die u tegemoet kunnen komen in deze kosten, we hebben deze voor u in een handig overzicht gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.